Βαρύ πένθος για την Αγγελική Ηλιάδη - Πέθανε ο πατέρας της

Ο γιος της Καίτης Γκρέυ έφυγε από τη ζωή

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη, αφού «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας της, Βασίλης. Ο γιος της Καίτης Γκρέυ πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 71 ετών και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του.

Η Αγγελική Ηλιάδη που αυτή την περίοδο συμμετέχει στη «Φάρμα» είχε μιλήσει στο παρελθόν για την κρίση που είχε περάσει η σχέση της με τους γονείς της και την επανασύνδεσή τους.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου.

Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους» είχε αναφέρει η Αγγελική Ηλιάδη παλιότερα σε συνέντευξή της στο People.

H Αγγελική Ηλιάδη με τον πατέρα της στη βάπτιση του μικρού της γιου, Βασίλη / Φωτογραφία: NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top