«Αισθάνθηκα θιγμένη, προσβεβλημένη και μειωμένη από τον Νίκο Μουτσινά»

Όσα είπε η παρουσιάστρια Ελένη Μαλασίδου

Η επίθεση του Γιώργου Καπουτζίδη στον Νίκο Μουτσινά στάθηκε αφορμή για να φιλοξενήσει η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της Super Κατερίνα την Ελένη Μαλασίδου.

Καλό Μεσημεράκι: Ο λόγος που η εκπομπή του καθυστέρησε να βγει στον «αέρα»

Η παρουσιάστρια από την Ορεστιάδα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ενότητα της μόδας στο Καλό Μεσημεράκι, όπου έπεφτε συχνά πυκνά αντικείμενο σχολιασμού από τον παρουσιαστή. Η ίδια αποκάλυψε τώρα ότι ένιωσε θιγμένη και μειωμένη με τα σχόλια που έκανε για εκείνη ο Νίκος Μουτσινάς.

μουτσινάς

Στιμγιότυπο από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά την ώρα που σχολίαζε την Ελένη Μαλασίδου

«Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε το βήμα να πω και εγώ τη γνώμη μου για τον Νίκο Μουτσινά. Ναι, αισθάνθηκα θιγμένη και προσβεβλημένη και μειωμένη. Στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλιά του αλλά πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει αυτό το πράγμα με τους αρνητικούς σχολιασμούς γι΄ αυτό δεν έδωσα έκταση. Δεν ήθελα, σταμάτησα να βλέπω την εκπομπή και άκουγα μόνο όσα μου μετέφεραν ότι έλεγε για μένα στην εκπομπή. Αισθάνθηκα προσβεβλημένη» είπε αρχικά η Ελένη Μαλεσίδου.

«Επικοινωνήσαμε κάποια στιγμή, δεν ήθελα να δώσω έκταση, τους είπα ότι θέλω να σταματήσουν κάποια στιγμή αλλά δε σταμάτησαν και δεν προσπάθησα να ξαναεπικοινωνήσω. Τώρα τελευταία έχει αλλάξει αλλά στην αρχή ήταν πολύ άσχημα τα σχόλια… Δε σχολίασε τα κιλά μου αλλά δεν είχα πολλές επιλογές στο ντύσιμο. Τώρα τελευταία είναι κάπως καλύτερος. Δεν παρακολουθώ τι λέει, ό, τι μου λένε… Δεν έφτασα στο σημείο να ζητήσω να μη με ξαναπαίξουν γιατί πίστευα ότι θα σταματήσει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή. Στην αρχή τα πράγματα ήταν πιο σκούρα. Αν με καλούσε στην εκπομπή δε θα ερχόμουν, έχω πολλές δουλειές. Τα σχόλιά του με πείραξαν στην αρχή» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top