Πασχάλης για το «στιγμιαίο λάθος»: Μέχρι σήμερα με ακολουθεί

«Στιγμιαίο λάθος ήταν η συνεύρεσή μου, όχι το παιδί»

Όταν ακούμε τη φράση «στιγμιαίο λάθος» απευθείας το μυαλό όλων πηγαίνει στον Πασχάλη, μιας και την είχε  χρησιμοποιήσει ο ίδιος τραγουδιστής μετά την αποκάλυψη ότι είχε συνευρεθεί ερωτικά με μία άλλη γυναίκα.

Πασχάλης Αρβανιτίδης: Τι απαντά ο δικηγόρος του για τη σύλληψή του

Ο ίδιος ο ερμηνευτής θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μετά και τον σάλο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του, λόγω της απιστίας του απέναντι στη σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη.

Πασχάλης Αρβανιτίδης: Για ποιο λόγο συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής;

«Εκείνη τη στιγμή θα ήθελα να μην την είχα διαπράξει. Μία στιγμή επιπολαιότητας. Στιγμή. Ονομάστηκε και στιγμιαίο λάθος, όχι φυσικά το παιδί, η στιγμή. Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος η συνεύρεση, δεν είπα «στιγμιαίο λάθος» το παιδί, που το βάφτισαν οι δημοσιογράφοι εκείνη την εποχή. Αυτό ήταν της εποχής εκείνης, της κακής δημοσιογραφίας», είπε αρχικά στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ο Πασχάλης σε φιλανθρωπική συναυλία για τους πυρόπληκτους/Φωτογραφία ndp

Ο Πασχάλης σε φιλανθρωπική συναυλία για τους πυρόπληκτους/Φωτογραφία ndp

«Ήταν πραγματικά μια στιγμή που δεν την μέτρησα σωστά. Ήταν μια στιγμιαία επιπολαιότητα ρε παιδί μου. Αυτό «βαφτίστηκε» έτσι, «στιγμιαίο λάθος», και μέχρι σήμερα με ακολουθεί, αν είναι δυνατόν. Για ποιο λόγο; Επειδή είπα ότι ήταν ένα λάθος μου η συνεύρεση αυτή; Μετά τη συνεύρεση συνέβησαν πολλά πράγματα. 15 χρόνια μιλάμε γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Πασχάλης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top