Ρεγγίνα Μακέδου - Όσα αποκάλυψε για τη συμμετοχή της στο DWTS

«Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσουμε εμείς»

Δείτε τη συνέντευξη της Ρεγγίνας Μακέδου στο Breakfast@Star

Δεν έχασε στιγμή το χαμόγελό της ακόμα κι αν αποχώρησε από το 4ο live του Dancing with the Stars.

Ρεγγίνα Μακέδου

Οι τέσσερις εμφανίσεις της Ρεγγίνας στο DWTS -πραγματικά- έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Το πρωί της Δευτέρας, η Ρεγγίνα Μακέδου κι ο παρτενέρ της, Γεράσιμος Μοσχόπουλος, βρέθηκαν στον καναπέ του Breakfast@Star για να μιλήσουν με τον Γιώργο και την Ελίνα.

DWTS: Αποχώρησε η Ρεγγίνα Μακέδου και ο Γεράσιμος Μοσχόπουλος

Αρχικά η θαρραλέα γυναίκα αναφέρθηκε στα προβλήματα με την υγεία της, αφού είναι διαβητική και μόλις πέρυσι έδωσε μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο. «Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να συμμετάσχω στο DWTS. Πήρα την άδεια των γιατρών μου», δήλωσε, συμπληρώνοντας με χιούμορ: «Μπαίνοντας στο Dancing κατάλαβα ότι είναι άλλο να κουνιέσαι κι άλλο να χορεύεις! Μπορεί να κουνιέμαι πάρα πολύ καλά, αλλά δε χορεύω!», με τον παρτενέρ της να ισχυρίζεται ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού χόρεψε πολύ καλά στο σόου.

Ρεγγίνα Μακέδου Γεράσιμος Μοσχόπουλος

Η Ρεγγίνα Μακέδου κι ο Γεράσιμος Μοσχόπουλος στον καναπέ του Breakfast@Star

Ρεγγίνα Μακέδου: Η μάχη με τον καρκίνο και ο ξέφρενος χορός στο DWTS

Στην ερώτηση της Ελίνας Παπίλα για ποιο λόγο είπε το «Ναι» στο Dancing with the Stars, αφού είχε θέματα με την υγεία της, απάντησε: «Είπα "ναι" στο DWTS γιατί το έχω βάλει πείσμα να δείξω ότι όλοι τα μπορούμε όλα!».

Ρεγγίνα Μακέδου

Η Ρεγγίνα αναφέρθηκε στη μοναδική εμπειρία που είχε στο DWTS

Η Ρεγγίνα αποκάλυψε επίσης ότι ενώ περίμενε να της αρέσουν οι Latin χοροί, αυτοί που της άρεσαν ήταν το Τάνγκο, το Βαλς, τα ευρωπαϊκά… που τα ερωτεύθηκε. «Όλο αυτό το πριγκιπικό πολύ μου άρεσε», πρόσθεσε, με τον παρτενέρ της να λέει ότι δεν ήθελε να κάνει ελεύθερα βήματα.

DWTS: Εντυπωσίασε η Ρεγγίνα Μακέδου που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ρεγγίνα Μακέδου Γεράσιμος Μοσχόπουλος

Αφού αποκάλεσε τον Έντουαρντ ένα υπέροχο πλάσμα, δήλωσε ότι δεν περίμενε ότι εκείνη κι ο Γεράσιμος θα αποχωρούσαν. Αυτό που της έκανε εντύπωση στο live της Κυριακής, ήταν η μαύρη περούκα που φόρεσε και της θύμισε τον εαυτό της πριν τις χημειοθεραπείες και τη μάχη της με τον καρκίνο.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top