Γνωστός μουσικοσυνθέτης: «Παντρευτήκαμε, αλλά δε σας καλέσαμε»

Όσα είπε για τον μυστικό του γάμο 

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Δημήτρη Παπαδημητρίου

Για την καριέρα του, το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρεί αλλά και τον μυστικό του γάμο με τη Βερόνικα Δαβάκη μίλησε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης στην εκπομπή του MEGA Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό.

Παπαδημητρίου - Δαβάκη: Δημόσια εμφάνιση μετά τον ερχομό του γιου τους!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπαδημητρίου που μέσα στην καραντίνα έγινε πατέρας. Όπως αποκαλύψε περνάει αρκετή ώρα με τον γιο του, τον οποίο αποκαλεί ευλογία, ενώ έκανε γνωστό ότι η σύντροφός του, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Βερόνικα Δαβάκη παντρεύτηκαν, αλλά δεν κάλεσαν κανέναν δημοσιογράφο στον γάμο. «Αν θέλεις να το κρατήσεις κρυφό, μπορείς. Είμαστε 3-4 χρόνια παντρεμένοι», δήλωσε ο γνωστός συνθέτης.

Βερόνικα Δαβάκη Δημήτρης Παπαδημητρίου

Η Βερόνικα Δαβάκη κι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου σε παλιότερη δημόσια εμφάνισή τους /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Όταν ξεκινούσα δε με ενδιέφερε να πετύχω, αν με ενδιέφερε θα γινόμουν δικηγόρος που σπούδασα. Σημασία δεν έχει η καριέρα, έχει το έργο. Ούτε το ταλέντο δέχομαι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν ταλέντο και να έχουν έργο. Επιτυχία έχουν. Υπάρχουν εκατομμύρια που δεν έχουν ταλέντο και έχουν επιτυχία», δήλωσε.

Παπαδημητρίου - Δαβάκη: Ο ερχομός του γιου τους και το νέο τους τραγούδι!

Δημήτρης Παπαδημητρίου Βερόνικα Δαβάκη

Το ζευγάρι συνεργάζεται μαζί και καλλιτεχνικά /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Με το πρόβλημα της υγείας μου είμαι πολύ καλύτερα. Έχω πολλά χρόνια που δεν παίρνω το παραμικρό φάρμακο, σχετικό με τη μυασθένεια. Είναι αυτοάνοσο. Με τη μυασθένεια στην αρχή δεν μπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ. Την πέρασα πολύ βαριά γιατί πήρα και κορτιζόνη. Πέρασα από δυσκολίες ιατρικής φύσεως. Η κορτιζόνη μου δημιούργησε οστεοπόρωση, είχα καθηλωθεί, έκανα εγχείρηση», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top