Τάσος Ξιαρχό: Η δημόσια συγγνώμη μετά τον σάλο για την ανάρτησή του

Η ανάρτηση - «καρφί» από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Δείτε τα stories που ανέβασε στο Instagram για την κοπέλα, που σχολίασε για τα κιλά και το ντύσιμό της, πριν ζητήσει δημόσια συγγνώμη / Πηγή: Instagram/tasosxiarho

Να ζητήσει συγγνώμη προς την κοπέλα, που σχολίασε με άσχημο τρόμο για τα κιλά και την ενδυματολογική της επιλογή, θέλησε ο Τάσος Ξιαρχό.

Το βίντεο, που τράβηξε εν αγνοία της και δημοσιοποίησε ο γνωστός χορογράφος στο προφίλ του στο Instagram, έγινε αφορμή για να αντιδράσει έντονα όχι μόνο η ίδια η κοπέλα, αλλά και δεκάδες χρήστες του διαδικτύου. Μάλιστα, κατηγορήσαν τον Ξιαρχό για bullying.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο Τάσος Ξιαρχό θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη στηn κοπέλα, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν είναι ρατσιστής.

«Ζητώ συγγνώμη από την κοπέλα για τον σχολιασμό. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ. Παρ΄όλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο καθένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιονδήποτε όταν όλοι πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο. Η συγγνώμη μου είναι αληθινή μόνο και μόνο επειδή την έφερα σε δύσκολη θέση και σίγουρα δεν είμαι ρατσιστής με το πάχος.Μπορείτε να με κάψετε στο Σύνταγμα όσοι θεωρείτε τους εαυτούς σας δικαστές όμως νομίζω ότι δεν αφορά όλους εσάς ο λόγος μου και απλά περιμένετε να ασχοληθείτε με κάτι. Ευχαριστώ», έγραψε.

Τάσος Ξιαρχό

Η ανάρτηση - «καρφί» από τη Σίσσυ Χρηστίδου

Το δικό της μήνυμα θέλησε να στείλει η Σίσσυ Χρηστίδου στον Τάσο Ξιαρχό.

«Δεν θα τοποθετηθώ όπως πραγματικά θα ήθελα, γιατί όπως βλέπουμε ξεκάθαρα από την περίπτωση του #ξιαρχο , το bullying γεννάει πολλές φορές bullies.  Θα πω μόνο πως εγώ μικρή έμαθα κυρίως να μην κάνω πράξεις σαν αυτή. Για τις ρίγες δεν έμαθα κάτι...», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου.
Σίσσυ Χρηστίδου Ξιαρχ΄ό

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top