Μιμή Ντενίση: Υπήρξαν στιγμές που είπα "γιατί τόση αδικία σε εμένα"

Το παράπονο για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Breakfast@Star

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της εκπομπής The 2Night Show ήταν το βράδυ της Τρίτης η Μιμή Ντενίση

Μιμή Ντενίση: «Κλαίω για το τότε και το τώρα της Ελλάδας»

Όπως είδαμε σε απόσπασμα από την εκπομπή Breakfast@Star, η ηθοποιός και θιασάρχης εξέφρασε το δικό της παράπονο, βγάζοντας μία πικρία για τις επιθέσεις που έχει δεχτεί. Ωστόσο, αποκάλυψε στη συνέχεια πως το προσωνύμιο «Βούδας» που τις έχουν δώσει άτομα του περιβάλλοντός της, αποτυπώνει και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρούσε στις κριτικές.

Μιμή Ντενίση Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η Μιμή Ντενίση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Υπήρξαν στιγμές που πικράθηκα και που είπα "γιατί τόση αδικία σε εμένα;". Ο χώρος έχει πάρα πολλούς ανθρώπους αμόρφωτους, ακαλλιέργητους, ατάλαντους και κακούς. Γιατί τα βάζουν με μια γυναίκα, που έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες σε διάφορους τομείς; Επειδή διαβάζω ιστορία, ξέρω ότι αυτό έχει γίνει σε πολύ μεγαλύτερες προσωπικότητες από αρχαιοτάτων χρόνων. Όποιος ξεχώριζε σε αυτήν τη χώρα, έπρεπε να του ροκανίζουμε λίγο τα πόδια», είπε αρχικά, υποστηρίζοντας ότι: «Όλα τα ωραία κορίτσια που κάνουν καριέρα αυτή τη στιγμή έχουν βγει από το θέατρό μου από τη σχολή μου. Εγώ είμαι 30 χρόνια πρώτη κι αυτό φαίνεται από τα εισιτήρια που κόβω».

Μιμή Ντενίση: «Πέρσι γιορτάζαμε όλοι μαζί.. φέτος λείπει η μάνα»

Γρηγόρης Αρναούτογλου Μιμή Ντενίση

Η γνωστή ηθοποιός ποζάρει με τον οικοδεσπότη του The 2Night Show

Μιμή Ντενίση: Ποζάρει χωρίς ρετούς και μακιγιάζ και λέει τι της λείπει

Στη συνέχεια τόνισε: «Είτε μπαίνεις σε αυτό το τριπάκι και σκέφτεσαι "ποιος με έχει βρίσει και να πάρω αυτόν τον δημοσιογράφο", είτε δεν μπαίνεις καθόλου στη διαδικασία κι εγώ δεν μπήκα καθόλου. Σαν χαρακτήρας λένε πως είμαι Βούδας, δεν μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία. Γύρω μου μπορεί να χτυπιούνται και να λένε να τον πας αυτόν στο δικαστήριο αλλά εγώ λέω "όχι, δεν υπάρχει αυτό". Κάθομαι και λέω τι ξέρει αυτός και τι εσύ. Είναι θέμα γνώσης κι όχι υπεροψίας. Δεν μπορείς να με κλονίσεις γιατί ξέρω τη δουλειά μου», για να καταλήξει: «Ξέρω τη δουλειά μου καλά. Αν δεν ξέρεις τη δουλειά σου, γιατί κάποιος άλλος σε έχει "φτιάξει", τότε θα λυγίσεις. Εμένα δε με έφτιαξε κανένας. Δεν είπα ποτέ ότι θα παρατήσω. Όταν με έβριζαν αδίκως στην Ελλάδα, άνθρωποι με τεράστιο status στο εξωτερικό με πίστευαν, μου έκαναν προτάσεις κι έβλεπαν τις παραστάσεις μου».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top