Κατερίνα Στικούδη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο - Γέννησε πριν 3 μέρες

Πόζαρε χαμογελαστή στους φωτογράφους μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη

Με το χαμόγελο να διαγράφεται στα χείλη της η Κατερίνα Στικούδη πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο τρεις μέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η τραγουδίστρια έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη βγήκε από το μαιευτήριο το μεσημέρι της Τρίτης και πόζαρε τρισευτυχισμένη στους φωτογράφους που την περίμεναν και τους ευχαρίστησε για τις ευχές τους.

Κατερίνα Στικούδη: Το δημόσιο μήνυμα λίγο μετά τον ερχομό του γιου της

κατερινα στικούδη

στικούδη

Πλέον για το ερωτευμένο ζευγάρι ξεκινάει μια νέα ζωή, καθώς ο γιος τους, που θα πάρει το όνομα Βύρωνας, ήρθε για να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στην ευτυχία τους.

Να θυμίσουμε πως η Κατερίνα Στικούδη γέννησε το πρώτο της μωράκι με φυσιολογικό τοκετό την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Στικούδη: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της μέσα από το μαιευτήριο!

«Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε», είχε αποκαλύψει ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top