Το πάρτι-έκπληξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Δείτε για ποιον το διοργάνωσε

Το πάρτι-έκπληξη της Βίκυς Χατζηβασιλείου
Γενέθλια είχε χθες ο σύζυγος της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Έτσι η παρουσιάστρια για να το «γιορτάσουν», αποφάσισε να του διοργανώσει ένα πάρτι-έκπληξη το οποίο «μοιράστηκε» μαζί μας στο Twitter.

«Του έκανα πάρτι-έκπληξη με κολλητούς, συμμαθητές και ροκιές. Ήταν ευτυχής και σαστισμένος. Κυρίως για το χρόνο που περνά…» έγραψε η παρουσιάστρια στο site της, αποκαλύπτοντας πως το βραβείο που κέρδισε από την ένωση διαφημιστών βορείου Ελλάδος για την πολυετή της προσφορά στα ΜΜΕ, «το αφιερώνω στον άντρα μου».
Και επειδή φαίνεται πως αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» βρίσκεται στα καλύτερα της, έγραψε πόσο ευτυχισμένη νιώθει που έχει στο πλευρό της τόσο καλούς φίλους: «Έχω τους καλύτερους και πιστότερους φίλους εδώ και 18 χρόνια!! Νιώθω η πιο πλούσια του κόσμου» ομολόγησε και πάλι μέσω Twitter.

Σε όσους “Twitterόφιλους” έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της, συμπλήρωσε: «Χαίρομαι που συμφωνείτε ότι η φιλία είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο στη ζωή! Που δεν μπορεί κανένα μνημόνια και καμία πτώχευση να στο στερήσει».

To "τερπνόν μετά του ωφελίμου" δηλαδή, αφού εκτός από τα μηνύματα της για την φιλία, πέρασε και το πολιτικό της σχόλιο, κάτι το οποίο αρέσκεται να κάνει το τελευταίο διάστημα μέσω του δημοφιλούς site κοινωνικής δικτύωσης...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top