Μόνο στο star.gr: ποιά στυλίστρια πουλάει τα ρούχα που παίρνει για επώνυμες κυρίες;

«Ξεχνάει» να τα επιστρέψει στα μαγαζιά!

Ο φόβος και ο τρόμος των καταστημάτων με επώνυμα ρούχα έχει γίνει στυλίστρια που ντύνει ουκ ολίγες κυρίες της showbiz. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, η εν λόγω παίρνει ρούχα από τα μαγαζιά αλλά «ξεχνάει» να γυρίσει τα μισά, τα οποία και... πουλάει!

Τι να την κάνεις την ταλαντούχα που γνωρίζει κάθε τάση της μόδας; Είναι δυνατόν να την εμπιστεύεσαι για να σε ντύσει και μετά να σε εκθέτει; Κι, όμως, είναι!

Όπως μαθαίνουμε, η στυλίστρια δεν έχει αφήσει μαγαζί για μαγαζί με επώνυμα ρούχα που να μην έχει επισκεφθεί. Η «μέθοδος» είναι απλή: πάει, ζητάει ό,τι καλύτερο για την τάδε ή την δείνα επώνυμη κυρία της showbiz και, αφού εκείνη το φορέσει, μην το είδατε το ρουχαλάκι!

Τι να σου κάνει το κατάστημα πού δεν ξέρει πού να απευθυνθεί για να βρει το χαμένο συνολάκι; Η στυλίστρια λέει δεν το έχει, η επώνυμη λέει επίσης ότι δεν το έχει (και λέει αλήθεια) και, τελικά, ποιός το έχει;

Μα... ο άνθρωπος που το αγόρασε από την στυλίστρια, η οποία φροντίζει να μοσχοπουλά μερικά από τα ρούχα που «κλείνει», αντί να τα επιστρέφει όπως οφείλει!

Kαι να σκεφτείς πως οι επώνυμες το έχουν τιμή τους και καμάρι τους που εμπιστεύονται την γκαρνταρόμπα τους στα χέρια της εν λόγω στυλίστριας...

Αχ, κακούργα οικονομική κρίση... Ούτε την έρμη την στυλίστρια δεν άφησες απείραχτη! Τι να σου κάνει κι αυτή η δόλια; Κλέφτρα να γίνει ή ζητιάνα; Ε, κατά κάποιο τρόπο, το πρώτο έγινε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top