Με κλάματα έφυγε από εκπομπή η Κylie Minogue!

Τι έκανε την 42χρονη σταρ να ξεσπάσει;

Με κλάματα έφυγε από εκπομπή η Κylie Minogue!

Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από τηλεοπτική εκπομπή η Kylie Minogue, που «λύγισε» όταν η κουβέντα πήγε στο θέμα του καρκίνου του μαστού. Με νωπές τις μνήμες από την δική της «μάχη» με την ασθένεια, η 42χρονη σταρ δεν άντεξε την συγκίνηση...

Η Kylie βρέθηκε στο «The Morning Show» της αυστραλιανής TV, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για την επίσκεψή της σε ένα νοσοκομείο παίδωνκατά την διάρκεια της ασθένειάς της.

«Μιλούσα σε κάποιους γονείς που κάθονταν στην άλλη άκρη του κρεβατιού κι εκεί ήταν το παιδί τους. Έλεγα πράγματα που λογικά θα έλεγα σε μία τέτοια κατάσταση, απλά για να δημιουργήσω ένα διάλογο με το παιδί, με τους γονείς, να τους υποστηρίξω. Τότε με εξέπληξαν. Με κοίταξαν μέσα στα μάτια και μου είπαν: εσύ τι κάνεις; "ελπίζουμε να το ξεπεράσεις"», είπε η Kylie.

Σε εκείνο το σημείο η συγκίνησή της «χτύπησε κόκκινο», δάκρυσε και αποχώρησε από το πλατό, αφήνοντας άφωνους τους πάντες!

Λίγο αργότερα, η τραγουδίστρια επέστρεψε στη θέση της και εξήγησε: «ο λόγος που με συγκινεί είναι το ανθρώπινο στοιχείο αυτής της κατάστασης και, κάποιες συγκεκριμένες στιγμές, πραγματικά πονάει».

Η Αυστραλή σταρ διαγνώστηκε ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού το 2005 και, αφού χειρουργήθηκε, υποβλήθηκε σε μαστεκτομή και χημειοθεραπεία χάνοντας τα μαλλιά της. Όμως, μέσα σε ένα χρόνο επανήλθε στο προσκήνιο και συνέχισε τις εμφανίσεις της, περιοδεύοντας μάλιστα σε 21 χώρες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top