Mad Clip: Το πάρτι για τα γενέθλιά του τέσσερις μήνες πριν τον θάνατό του

Το πρωτότυπο δώρο και η τούρτα που κρατούσε η πρώην σύντροφός του

Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς, οι φίλοι και οι θαυμαστές του Mad Clip μετά την ξαφνική είδηση του θανάτου του. 

Μad Clip: Η ανατριχιαστική ανάρτησή του για τη μέρα του θανάτου του

Ο δημοφιλής τράπερ «έφυγε» από τη ζωή, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου. 

Από τα γέλια στα δάκρυα: Οι τελευταίες στιγμές του Mad Clip

Λίγες ώρες πριν, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο του καλού φίλου του και συνεργάτη Γιώργου Μπενουδάκη και της επίσης καλής φίλης του και project manager τoυ, Λίας Παπαδοπούλου. Το παρών στον γάμο έδωσαν όλοι οι καλλιτέχνες της δισκογραφικής εταιρείας Panik Records ενώ ο Mad Clip άνηκε στην κατηγορία εκείνων που τραγούδησαν στη δεξίωση για το νεόνυμφο ζευγάρι.

Νεκρός ο Mad Clip: Απαρηγόρητη η πρώην σύντροφός του, Αρετή

Οι μοναδικές στιγμές χαράς μετατράπηκαν σε δράμα, όταν γνωστοποιήθηκε η τραγική είδηση του θανάτου του. 

Μερικούς μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 25 Μαΐου, οι διάσημοι φίλοι του αλλά και η πρώην σύντροφός του, Αρετή, του είχαν διοργανώσει μία μεγάλη έκπληξη για τα γενέθλιά του. Όλοι είχαν μαζευτεί σε μία από τις κεντρικές πλατείες της Γλυφάδας και όταν εκείνος εμφανίστηκε του τραγούδησαν το παραδοσιακό τραγούδι γενεθλίων.

Η Αρετή ήταν εκείνη που κρατούσε την εντυπωσιακή τούρτα του ενώ όλοι μαζί του είχαν φτιάξει ένα άγαλμα με το πρόσωπό του, το οποίο είχε στηθεί στο κέντρο της πλατείας.


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top