Νάντια Μπουλέ: Οι πόνοι και οι δύσκολες μέρες μετά τον τοκετό

Γιατί δεν έχει ανακοινώσει το όνομα της μπέμπας;

Δείτε παλαιότερη συνέντευξη της Νάντιας Μπουλέ και όσα είχε πει για τον αγαπημένο της

Το ημερολόγιο έγραφε 16 Ιουλίου 2021, όταν η Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της, Γιώργος Ισαάκ. Η ευτυχία του ζευγαριού ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της μπέμπας του, η οποία  όπως είναι φυσικό είναι και η απόλυτη προτεραιότητά του.

Νάντια Μπουλέ: Δημοσίευσε ολόσωμη φωτογραφία μετά τη γέννηση της κόρης της


Η γλυκιά μαμά κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να κάνει ένα Q & A στο Instagram απαντώντας σε ερωτήσεις. Μία διαδικτυακή της φίλη τη ρώτησε για την ημέρα του τοκετού. Πόσο διήρκησε αλλά και για το αν πόνεσε.

Νάντια Μπουλέ: Δείτε πώς ήταν το σώμα της μία ημέρα μετά τον τοκετό


«Ο τοκετός κράτησε συνολικά 10-11 ώρες, αλλά ειλικρινά δεν το κατάλαβα. Πέρασε πολύ γρήγορα ο χρόνος και χωρίς πόνο. Μάλλον για αυτό πέρασε γρήγορα. Τις περισσότερες ώρες ήμασταν στο δωμάτιο με τη μαία και τον γιατρό και λέγαμε ιστορίες από τη ζωή και τη δουλειά μας. Απλώς κάποια στιγμή μου είπε: «Ήρθε η ώρα, σπρώξε», ήταν η απάντηση της Νάντιας Μπουλέ.


Όσο για το αν είχε πόνους μετά τον τοκετό έγραψε κάτω από τη σχετική ερώτηση: «Οι επόμενες τρεις μέρες μετά τον τοκετό ήταν πιο δύσκολες από τον ίδιο τον τοκετό. Ευτυχώς με τα κατάλληλα παυσίπονα ήμουν οκ. Αλλά ειδικά την πρώτη μέρα, πονούσε όλο μου το σώμα από τη γέννα. Επίσης το πιο επίπονο κομμάτι του τοκετού ήταν πριν ξεκινήσει. Όταν προσπαθούσαν να μου βρουν φλέβα για τον ορό».

Κλείνοντας θέλησε να αποκαλύψει και τον λόγο που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα το όνομα που θα πάρει η μικρή της κόρη. «Θα σας το πω όταν καταλήξουμε κι εμείς», πρόσθεση η Νάντια Μπουλέ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top