Στάθης Αγγελόπουλος: «Είμαστε κατά του εμβολίου», δηλώνει η μητέρα του

Δύσκολες στιγμές φια τον γνωστό τραγουδιστή

Οι δηλώσεις της μητέρας του, Άννας Βασιλείου, για την κατάσταση της υγείας του και το εμβόλιο του κορωνοϊού

Τη δική του «μάχη» κατά του κορωνοϊού δίνει ο Στάθης Αγγελόπουλος. Τις τελευταίες 10 ημέρες ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Στην εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία» από κορωνοϊό ο Στ. Αγγελόπουλος 

Αν και παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, αυτό το διάστημα ήταν πολύ δύσκολο και έφτασε μία ανάσα πριν οι γιατροί προχωρήσουν στη διασωλήνωσή του, καθώς έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Η Άννα Βασιλείου μόλησε για την περιπέτεια υγείας του γιου της με τον κορωνοϊό/ φωτογραφία NDP

Η Άννα Βασιλείου μόλησε για την περιπέτεια υγείας του γιου της με τον κορωνοϊό/ φωτογραφία NDP

«Ξεπεράσαμε τον κίνδυνο. Ήταν έτοιμοι να τον διασωληνώσουν. Τελευταία στιγμή βελτιώθηκε η κατάστασή του οπότε περάσαμε τον κίνδυνο. Είναι ακόμα στην εντατική. Αύριο πρέπει να τον βγάλουν, αλλά θα είναι ακόμη μια βδομάδα, δύο πιστεύω, ακόμα εκεί γιατί έχει πρόβλημα, έχει άσθμα», εξομολογήθηκε η Άννα Βασιλείου μιλώντας στο MEGA.


Αντίθετη με τον εμβολιασμό η οικογένεια του τραγουδιστή

Ο Στάθης Αγγελόπουλος δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού καθώς τόσο εκείνος όσο και η οικογένειά του είναι κατά του εμβολίου.

«Το εμβόλιο δεν το έχει κάνει. Είμαστε κατά του εμβολίου. Έχω περάσει τον κορωνοϊό, ο γιος μου πέρασε κορωνοϊό, η κόρη μου πέρασε… όλοι μας το έχουμε περάσει, πριν το περάσει ο Στάθης», πρόσθεσε η μητέρα του, Άννα Βασιλείου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top