Μαρία Ηλιάκη: Φανερά εκνευρισμένη με τα σχόλια για τον δημόσιο θηλασμό

«Να μη σχολιάζουμε τι κάνει μια άλλη γυναίκα δίπλα μας!»

Δείτε το βίντεο που πόσταρε η Μαρία Ηλιάκη στο Instagram

Μαμά για πρώτη φορά έγινε στις αρχές Ιουνίου η Μαρία Ηλιάκη, που πλέον ζει μόνιμα στη Ζυρίχη με τον σύντροφο της Στέλιο Μανουσάκη

Μαρία Ηλιάκη: Θήλασε δημόσια την κόρη της στην Ελβετία

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε βιντεάκι στο Instagram, κατά τη διάρκεια του οποίου θήλαζε δημόσια τη νεογέννητη κορούλα της. Κάτω από την ανάρτηση υπήρξαν αρκετά επικριτικά σχόλια από followers της, σχετικά με τον θηλασμό, με την ίδια να τοποθετείται με βιντεάκια σε insta stories της.

Μαρία Ηλιάκη

«Να σας πω μια ιστορία… Εγώ τις προάλλες πήγα για έναν καφέ με έναν πολύ καλό μου φίλο. Άρχισε η μικρή να κλαίει γοερά, προσπάθησα να τη θηλάσω εκεί στο καφέ που ήμασταν, δεν τα κατάφερα στην αρχή. Μας έπιασε νευρικό γέλιο, μετά τα κατάφερα. Ο φίλος μου τράβηξε αυτό το βίντεο εκείνη την ώρα και μου το έστειλε. Το βρήκα χαριτωμένο και αστείο και το ανέβασα στο Instagram!», είπε αρχικά. 

Μαρία Ηλιάκη: Τα πρωινά που λατρεύει και η στιγμή που η μπέμπα τη διακόπτει

Μαρία Ηλιάκη Θηλασμός

«Κι άρχισαν μετά από κάτω οι υπέρ του θηλασμού έβριζαν τις κατά του θηλασμού κι έγινε από κάτω ένας μικρός χαμός. Που πραγματικά δεν είχα καμία διάθεση για όλο αυτό. Το γεγονός ότι εγώ θηλάζω το δικό μου παιδί δε σημαίνει ότι κατακρίνω και τις άλλες γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μη θηλάζουν τα δικά τους παιδιά. Γιατί πολύ απλά η κάθε μάνα θα κάνει αυτό που θεωρεί εκείνη σωστό κι αυτό που μπορεί για το δικό της παιδί. Δεν έχουμε καμία θέση να κατακρίνουμε ή να σχολιάζουμε το αν για μια μάνα θηλάζει ή δε θηλάζει. Ας κοιτάξουμε ο καθένας την πάρτη μας και τον εαυτό μας και να μη σχολιάζουμε τι κάνει μια άλλη γυναίκα δίπλα μας!», συμπλήρωσε η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top