Μαρία Ηλιάκη: Θήλασε δημόσια την κόρη της στην Ελβετία

Η παρουσιάστρια είναι η πιο τρυφερή μανούλα και λατρεύει την Κατερίνα της

Τρισευτυχισμένη είναι η Μαρία Ηλιάκη αφού εδώ και περίπου δύο μήνες κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της μωράκι. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Στέλιο Μανουσάκη και όπως έχει αποκαλύψει, θα πάρει το όνομα Κατερίνα.

Μαρία Ηλιάκη: Για καφέ με τη σχεδόν δύο μηνών κόρη της

Η παρουσιάστρια και Youtuber που ζει πλέον μόνιμα με την οικογένειά της στη Ζυρίχη, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται με τους followers της συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με την κόρη της.

Αυτή τη φορά, η ίδια δε δίστασε να δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο δείχνοντάς μας τη στιγμή που θηλάζει δημόσια την κόρη της στην Ελβετία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

«Για κάποιο καιρό έτσι θα πίνουμε τον καφέ με καρότσια...τεράστιες τσάντες ...πάνες και μωρομάντηλα! ...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Ηλιάκη.

Οι «δύσκολες» στιγμές θηλασμού στους δημόσιους χώρους της ευρωπαϊκής χώρας

«Μπαίνω στο τρένο και αρχίζει λίγο να γκρινιάζει και λέω: Έτσι είσαι; Ευρωπαία. Τα πετάω όλα και αρχίζω να θηλάζω. Δεν τα πέταξα και όλα, απλά μου έχει πάρει μία φίλη ένα μαντήλι με το οποίο μπορείς να θηλάζεις. Μετά τον θηλασμό και καθ’ όλη τη διάρκεια του καφέ ήταν πάρα πολύ ήσυχη», είπε και συνέχισε: «Μετά πήγα να τη θηλάσω ξανά, αλλά κάπως ντράπηκα, επειδή είχε πολύ κόσμο, δεν ξέρω… μάλλον αυτή αισθάνθηκε την αγωνία μου και παιδιά…. η μικρή άρχισε να σπαράζει, να μην θηλάζει με τίποτα. Να μην ξέρω τι να κάνω. Την πάω μέσα στο ξενοδοχείο και καταφέραμε να θηλάσουμε», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.

Δείτε τη Μαρία Ηλιάκη να θηλάζει τη μικρούλα της δημόσια:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top