Συγκλονίζει διάσημη ηθοποιός για τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη

Υπήρξε θύμα βιασμού για οκτώ συναπτά έτη!

Δείτε διάφορα ενσταντανέ της Mena Suvari

Τη γνωρίσαμε στα τέλη της χιλιετίας ως τον «πειρασμό» στην πολυβραβευμένη ταινία American Beauty.

Mena Suvari American Beauty

Η κλασική σκηνή με τα ροδοπέταλα από την ταινία American Beauty του 1999

Ο λόγος για την άλλοτε Λολίτα του παγκόσμιου σινεμά, την ηθοποιό Mena Suvari που σόκαρε την κοινή γνωστή, αποκαλύπτοντας ότι για χρόνια υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κι εθισμένη με ναρκωτικές ουσίες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού People, μιλάει για τα πάντα στο νέο της βιβλίο με τίτλο: The Great Peace: A Memoir, με την αποκάλυψη ότι βιάστηκε σε ηλικία μόλις 12 χρόνων να προκαλεί ανατριχίλα!

Mena Suvari Elton John Party

Η Suvari σε πάρτι του Elton John στο Λος Άντζελες το 2012 /Φωτογραφία AP Images

«Από τα 12 έως τα 20 μου χρόνια ήμουν θύμα επαναλαμβανόμενης σεξουαλικής κακοποίησης», αναφέρει στα απομνημονεύματά της η 42χρονη σήμερα ηθοποιός. 

Στο βιβλίο της περιγράφει ότι στα 12 της χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά της στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας κι ως το «νέο κορίτσι» στην πόλη προσπαθούσε να ενταχθεί στο καινούριο περιβάλλον. Στη συνέχεια γράφει πως ένας φίλος από τα μεγαλύτερα αδέλφια της, τον οποίο αναφέρει με τα αρχικά «K.J.» την πίεζε να συνευρεθούν σεξουαλικά, αλλά εκείνη το αρνήθηκε. Ωστόσο, μόλις έναν μήνα πριν τα 13α της γενέθλια ο K.J.. την παρέσυρε σε ένα δωμάτιο και τη βίασε.

Mena Suvari

Σχεδόν αγνώριστη με μελαχρινό μαλλί το 2015 /Φωτογραφία AP Images

«Ένα μέρος μου πέθανε εκείνη την ημέρα. Με χρησιμοποίησε, διασκέδασε μαζί μου και μετά με απέρριψε. Με φώναξε πόρνη», θυμάται η Suvari και προσθέτει ότι το περιστατικό αυτό την οδήγησε στο να μην έχει μια υγιή σεξουαλική ζωή. Όπως παραδέχτηκε, ένιωθε ντροπή και κατηγορούσε τον εαυτό της ότι το επέτρεψε να συμβεί.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top