Διάσημη σταρ εξομολογείται: «Από το 2009 είμαι καθαρή από το αλκοόλ!»

Πότε έφτασε στο χείλος της καταστροφής;

Οι λόγοι γιατί η Fox είναι από τις πιο... hot κινηματογραφικές σταρ!

Η ντροπιαστική της εμφάνιση το 2009 στις Χρυσές Σφαίρες υπό την επήρεια αλκοόλ, την έκανε να μην πιει ποτέ ξανά!

Megan Fox: Τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της

Όπως αποκάλυψε η Megan Fox στο WhoWhatWhere, είχε αγχωθεί τόσο πολύ που βρισκόταν για πρώτη φορά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση που το έριξε στο ποτό, με αποτέλεσμα να «εκτεθεί ανεπανόρθωτα», όταν χρειάστηκε να μιλήσει στις κάμερες.

Megan Fox Χρυσές Σφαίρες

Η Megan Fox είχε τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα την περιβόητη εκείνη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών /Φωτογραφία AP Images

Η εντυπωσιακή ηθοποιός εξήγησε ότι δε θυμάται και πολλά από εκείνη την ημέρα, όμως όλα ξεκίνησαν από το τραπέζι, όπου καθόταν με τους αδερφούς Jonas και την Blake Lively όπου :«Υπήρχαν παντού μπουκάλια με σαμπάνια». 

Megan Fox: Παραμορφωμένη από τo botox η πιο hot γυναίκα του πλανήτη

Η ίδια ανέφερε πως έκτοτε δεν ήπιε ξανά, γιατί έγινε τρομερά επιθετική εκείνη τη βραδιά και είπε πολλές βλακείες στην κάμερα, που δημιούργησαν πολλά προβλήματα.

Megan Fox

Είναι ξεκάθαρο ότι η καριέρα της Fox στηρίχθηκε στο τέλειο πρόσωπό της! /Φωτογραφία AP Images

Ενώ μιλούσε στη δημοσιογράφο Giuliana Rancic από το Ε!, η πάντα σέξι Fox αναφέρθηκε στη συνάδελφό της Salma Hayek και το… εκπληκτικό της στήθος. «Θα ήθελα πολύ να έχω το στήθος της Salma Hayek, είναι εκπληκτικό, δες», είχε πει. 

Στη συνέχεια όχι μόνο εξέφρασε τις ανασφάλειες της για την εμφάνισή της, αλλά παρομοίασε μάλιστα τον εαυτό της με άντρα. «Έχω φοβερές ανασφάλειες για την εμφάνισή μου. Δεν είμαι η πιο σέξι γυναίκα». Στη συνέχεια η ηθοποιός το «χόντρυνε» περισσότερο λέγοντας πως «είναι στα πρόθυρα να κάνει εμετό» τη στιγμή, που μιλούσε στην κάμερα, λόγω του άγχους της για το πώς φαίνεται. «Είμαι τρομοκρατημένη, που είμαι τώρα εδώ», ειχε πει.

Megan Fox Brian Austin Green

Η Megan Fox με τον επί δεκαετίας σύζυγό της Brian Austin Green /Φωτογραφία AP Images

Τότε είχε αναφερθεί και στον σύντροφό της Brian Austin Green που δεν τη συνόδευσε στα βραβεία. «Δεν ήθελε να είναι ο συνοδός μου. Δεν τον άφησε ο αντρικός του εγωισμός. Λογικά θα ασχολείται με τη μουσική, μάλλον... Δε νομίζω ότι τον ενδιαφέρει να έρθει στα βραβεία», είχε δηλώσει στους εμβρόντητους ρεπόρτερ. Την επόμενη χρονιά το ζευγάρι παντρεύτηκε κι έμεινε μαζί για μια δεκαετία!

Μήπως δε μας πέφτει λόγος που η Megan Fox βγαίνει με μικρότερό της;

Megan Fox Machine Gun Kelly

Η εντυπωσιακή ηθοποιός με τον τελευταίο της σύντροφο, τον ράπερ Machine Gun Kelly /Φωτογραφία AP Images

Πέρυσι η Megan Fox υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, αναλαμβάνοντας από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους. Όπως είναι γνωστό η «καυτή» σταρ είναι σε σχέση με τον ράπερ Machine Gun Kelly, τον οποίο έχει χαρακτηρίσει ως τον «έρωτα της ζωής της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top