Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το εντυπωσιακό δώρο που δέχτηκε από τον αγαπημένο της

Οι δυο τους πρόκειται να παντρευτούν σε λίγο καιρό!

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Τρισευτυχισμένη είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού όπως έκανε γνωστό με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι»!

«Ο άνδρας των ονείρων μου .. ο καλύτερος φίλος μου .. την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό ! #ddk», έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα μίας φωτογραφίας με τα χέρια τους και το μονόπετρό της.

Παντρεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Δείτε το εντυπωσιακό μονόπετρο

Ο άντρας που της έχει «κλέψει» την καρδιά όμως, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός στο ευρύ κοινό, καθώς τόσο η Δήμητρα Αλεξανδράκη όσο και εκείνος δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο.

Αλεξανδράκη: Ο μυστηριώδης άντρας που παντρεύεται - Πότε θα γίνει ο γάμος

Λίγες ημέρες μετά την πρόταση γάμου όμως, η Δήμητρα θέλησε να μας δείξει το εντυπωσιακό δώρο που της έκανε ο σύντροφός της.

Πρόκειται μια τεράστια ανθοδέσμη από λευκά τριαντάφυλλα και μια κάρτα που έγραφε: «Επίσημα πλέον γυναίκα μου».  Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παραπάνω, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξετρελάθηκε με την έκπληξη του μέλλοντα συζύγου της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top