Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μη δολοφονηθώ από σύντροφό μου»

«Δύο φορές έχω βρεθεί στη ζωή μου σε κακοποιητικές σχέσεις» εξομολογείται

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο

Με αφορμή τις δολοφονίες της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά και της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τους συντρόφους της, η Άννα Μαρία Βέλλη θέλησε να μιλήσει δημόσια για δικές τις προσωπικές ιστορίες κακοποίησης. 

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά είχε ξεκινήσει για διακοπές με φίλες στη Σίφνο

Συγκεκριμένα, η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor 4 δημοσίευσε ένα βίντεο 8 λεπτών στον λογαριασμό της στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έχει πέσει θύμα κακοποίησης από δύο πρώην συντρόφους της.

αννα μαρία βέλλη

Άννα Μαρία Βέλλη: «Έτυχε να μη δολοφονηθώ από σύντροφό μου»

«Είναι πολλά τα βράδια που δεν έχω κοιμηθεί και που σκέφτομαι να μιλήσω για κάποια πράγματα.... Τις τελευταίες ημέρες αναβιώνω εκείνες τις στιγμές και πιστέψτε με είναι πολύ βαρύ το φορτίο. Γυρνάει συνεχώς στο μυαλό μου ότι απλά ήμουν τυχερή. Η Γαρυφαλλιά και η Καρολάιν δεν ήταν τυχερές. Εγώ μιλάω και κάνω αυτό το βίντεο γιατί έτυχε να μη πεθάνω από τα χέρια κακοποιητικού συντρόφου. Ξέρω πως πολλά κορίτσια έχουν περάσει ή περνούν τα ίδια. Δεν ξέρεις αν θα αναπνέεις ή όχι όταν είσαι σε μία τέτοια σχέση», είπε στην αρχή του βίντεο η Βέλλη και συνέχισε:

«Τι γίνεται αν δεν προλάβεις να φύγεις; Γίνεται ό,τι έγινε στη Φολέγανδρο, ό,τι έγινε με τον πιλότο και την Κάρολαιν και δεν είναι οκ. Δεν είναι οκ να συμβαίνουν αυτά κάθε εβδομάδα σε μία χώρα τόσο μικρή όσο η Ελλάδα. Κάτι πρέπει να αλλάξει επιτέλους. Πρέπει αυτό να ξεκινήσει από τη δικαιοσύνη. Να γίνει πιο σκληρή. Πρέπει να φοβούνται να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Δεν μπορεί να βγαίνουν άνθρωποι της αστυνομίας και να λένε ομολόγησε το έγκλημά σου για να μειωθεί η ποινή σου. Σεβαστείτε τις γυναίκες».

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την εξομολόγηση της Άννας Μαρίας Βέλλη για την κακοποίηση:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AnnaMaria Velli (@amiyiami)


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top