Εξιτήριο για τη Χριστίνα Κεφαλά μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Οι φωτογραφίες μετά την επιστροφή της στο σπίτι

Βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για τον τελικό του Survivor

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της Χριστίνας Κεφαλά με τον κορωνοϊό. Η πρώην παίκτρια του Survivor πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε θετική στον ιό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί, αφού εξελίχθηκε σε πνευμονία.

Survivor τελικός: Στο νοσοκομείο με πνευμονία η Κεφαλά λόγω κορωνοϊού


«Διαγνώστηκα με covid από το μοριακό που κάναμε από την Αcun για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ήμουνα θετική και μου γύρισε σε πνευμονία. Είχα υψηλό πυρετό τρεις μέρες γι’ αυτό μάλλον και δεν έπεφτε. Είχα κόπωση όλη την ώρα, δύο μέρες είχα κόπωση. Ένιωθα κουρασμένη πολύ, ενώ κανονικά έκανα το πρόγραμμα μου και τη γυμναστική μου, πήγαινα για τρέξιμο αλλά ένιωθα πολύ κουρασμένη. Και την Παρασκευή που πήγα για το μοριακό ένιωθα λες και έχω δέκατα άλλα δεν είχα και το Σάββατο έκανα πυρετό. Μέχρι και 39,5 έκανα και δεν έπεφτε για ώρες. Μετά από τρεις μέρες είχα υψηλό πυρετό και δεν έπεφτε και μου έκανε θέμα όλο αυτό. Και που φοβόμουνα για να το κάνω το εμβόλιο, τελικά καλύτερα να το κάνουμε, γιατί είναι πολύ δύσκολο τελικά να τον περνάς τον κορωνοϊό», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων μιλώντας στην εκπομπή «Live News».

Συνεχίζει να νοσηλεύεται η Χριστίνα Κεφαλά από το Survivor

Τα δύσκολα πέρασαν για το νεαρό μοντέλο και έτσι επέστρεψε υγιής στο σπίτι της και κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η Χριστίνα Κεφαλά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το εξιτήριο δημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες στα InstaStories.

Χριστίνα Κεφαλά

Χριστίνα Κεφαλά

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top