Τζέιμς Καφετζής: Τροχαίο ατύχημα μετά τα MAD

Τι είπε ο ίδιος

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη ο Τζέιμς Καφετζής τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/6), όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους ακολούθους του στο Instagram.

Ο πρώην παίκτης του Survivor 4 ανήρτησε μία φωτογραφία με ένα τρακαρισμένο ταξί, ενώ έγραψε χαρακτηριστικά: «Μην πίνετε και οδηγείτε».

«Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, όλα καλά», πρόσθεσε στην ανάρτηση του ο Τζέιμς, ο οποίος νωρίτερα ήταν με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη στα MAD VMA.

Φωτογραφία: NDP

Ο ίδιος καλεσμένος της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη στο σημερινό «Σου Κου  Family» θέλοντας να απολογηθεί για το γεγονός πως έδειχνε κουρασμένος αποκάλυψε πως χθες μετά τα στο οποία έδωσε το παρόν με τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, είχε ένα ατύχημα.

«Συγγνώμη αν φαίνομαι κουρασμένος αλλά κοιμήθηκα μόνο 2 ώρες μετά από Mad. Μετά βγήκαμε, ήπιαμε 2 ποτάκια παραπάνω, οπότε είπαμε να μην οδηγήσω και να πάρουμε ταξί, που είναι και το πιο υπεύθυνο. Αλλά κάποιος άλλος που είχε πιει, έπιασε το τιμόνι κι έπεσε επάνω μας. Δεν έχω κοιμηθεί και δεν χτύπησε κανείς.

Η ουσία είναι όταν αποφασίσεις να πιάσεις το τιμόνι κι είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ, δεν επηρεάζεσαι μόνο εσύ αλλά επηρεάζεις και την ζωή κάποιου αλλουνού» είπε ο Τζέιμς Καφετζής.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top