Χριστίνα Μπόμπα: Μας δείχνει το δωμάτιό της στο μαιευτήριο!

Γέμισε με δώρα και λουλούδια λίγο πριν το εξιτήριο

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης αφού στις 23 Ιουνίου ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους και συμπλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τα δίδυμα κοριτσάκια της

Η μελαχρινή καλλονή δημοσίευσε χθες την πρώτη φωτογραφία μαζί με τα κορίτσια της, λίγο πριν βγει από το μαιευτήριο. 

Το βράδυ της Παρασκευής, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν δώρα στο μαιευτήριο, τράβηξε ένα βίντεο με τα λουλούδια και τα μπαλόνια, που έχουν πλημμυρίσει το δωμάτιο, όπου βρίσκεται.

«Τόσο ροζ παντού» σχολίασε.

Ο αδερφός του παρουσιαστή, Παναγιώτης Τανιμανίδης, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι η Χριστίνα Μπόμπα αναρρώνει μετά τη διαδικασία της καισαρικής και πως αποτελεί μια εξαιρετική μαμά!

Πανευτυχής ο Σάκης Τανιμανίδης: Το έριξε στον χορό μέσα στο μαιευτήριο

«Πλέουμε όλοι σε πελάγη ευτυχίας. Δεν μπορώ να περιγράψω τι επικρατεί εδώ πέρα. Είναι τα πρώτα εγγόνια και για τις δύο οικογένειες. Ο Σάκης ζει κάτι πρωτόγνωρο, το οποίο καθημερινά αλλάζει γι΄ αυτόν. Όλη μέρα χορεύει. Η Χριστίνα αναρρώνει πολύ καλά μετά την καισαρική. Αναμένεται να επιστρέψει σπίτι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Χριστίνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η καισαρική ήταν πολύ τυπική, δεν είχε καμιά δυσκολία. Είναι μια εξαιρετική μητέρα, όπως φαίνεται από τα πρώτα 24ωρα. Έχει δεθεί πολύ όμορφα με τα κορίτσια της» ανέφερε ο γυναικολόγος και κουνιάδος της, Παναγιώτης Τανιμανίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top