Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τα δίδυμα κοριτσάκια της

Η μελαχρινή καλλονή έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από δύο ημέρες

Στιγμές απόλυτης ευτυχία βιώνει η Χριστίνα Μπόμπα, αφού κρατάει στην αγκαλιά της τα δίδυμα κοριτσάκια της! 

Πανευτυχής ο Σάκης Τανιμανίδης: Το έριξε στον χορό μέσα στο μαιευτήριο

Η μελαχρινή καλλονή έγινε μητέρα για πρώτη φορά πριν από δύο ημέρες και πλέον το χαμόγελο δε φεύγει λεπτό από τα χείλη της. Έχοντας στο πλευρό της τον Σάκη Τανιμανίδη, απολαμβάνει τις πρώτες πολύτιμες στιγμές με τις κόρες τους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης με τις κόρες του

Χριστίνα Μπόμπα: Η αδερφή της, Ελίνα, φωτογράφισε τη μια νεογέννητη δίδυμη

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής, η Χριστίνα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία με τις κόρες της. 

Βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, τις κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της.

«Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.

Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα.
Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παναγιώτης Τανιμανίδης: Ο αδερφός του Σάκη Τανιμανίδη μιλά για τη γέννηση των διδύμων

Ο αδερφός του παρουσιαστή, Παναγιώτης Τανιμανίδης, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι η Χριστίνα Μπόμπα αναρρώνει μετά τη διαδικασία της καισαρικής και πως αποτελεί μια εξαιρετική μαμά!

«Πλέουμε όλοι σε πελάγη ευτυχίας. Δεν μπορώ να περιγράψω τι επικρατεί εδώ πέρα. Είναι τα πρώτα εγγόνια και για τις δύο οικογένειες. Ο Σάκης ζει κάτι πρωτόγνωρο, το οποίο καθημερινά αλλάζει γι΄ αυτόν. Όλη μέρα χορεύει. Η Χριστίνα αναρρώνει πολύ καλά μετά την καισαρική. Αναμένεται να επιστρέψει σπίτι μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η Χριστίνα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η καισαρική ήταν πολύ τυπική, δεν είχε καμιά δυσκολία. Είναι μια εξαιρετική μητέρα, όπως φαίνεται από τα πρώτα 24ωρα. Έχει δεθεί πολύ όμορφα με τα κορίτσια της» ανέφερε ο γυναικολόγος και κουνιάδος της, Παναγιώτης Τανιμανίδης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top