Παντρεύτηκε μυστικά η Ευγενία Δημητροπούλου στην Κηφισιά!

Ευτυχισμένη στο πλευρό του νευροχειρουργού, Στέλιου Βλατάκη

Δείτε όσα είχε πει η ηθοποιός στο Happy Day

Τον σύντροφό της, Στέλιο Βλατάκη, παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η Ευγενία Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο άντρας που θα παντρευτεί

Η γνωστή ηθοποιός κι ο νευροχειρουργός, που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ανέβηκαν τα... σκαλιά του δημαρχείου Κηφισιάς.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Ήλιος», είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Στέλιο Βλατάκη τον περασμένο Ιανουάριο.

Στέλιος Βλατάκης

Ο σύζυγος της Ευγενίας Δημητροπούλου, ο γιατρός Στέλιος Βλατάκης

Ε. Δημητροπούλου: Σκέπτεται ή όχι τον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας;

Όπως είχε πει τότε η ταλαντούχα ηθοποιός: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δε μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η  οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top