Μπέσσυ Αργυράκη: «Στεναχωριέμαι για τον άντρα μου - Είχε φτιάξει το σπίτι»

Το σπίτι της στην Κορινθία κάηκε ολοσχερώς από την μεγάλη φωτιά

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star σχετικά με τις ζημιές που προκλήθηκαν από τη μεγάλη φωτιά στην Κορινθία (21/5/2021)

Θλίψη προκαλούν οι εικόνες από την τεράστια φωτιά που μαίνεται τρία 24ωρα στην Κορινθία. Η πυρκαγιά έκανε στάχτη πάνω από 40.000 στρέμματα δάσους. 

Ο ευρωπαϊκός  δορυφόρος sentinel 2 αποτύπωσε το μέγεθος της καταστροφής. Οι πρώτες εκτιμήσεις της περιφέρειας Αττικής υπολογίζουν πάνω από δέκα σπίτια καμένα. 

Μπέσσυ Αργυράκη: «Με το ζόρι μιλάω. Κάηκε το σπίτι μου στην Κόρινθο»

Μάλιστα, ένα από τα σπίτια που κάηκε φαίνεται πως ανήκει στη Μπέσσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR και τον Γιάννη Σωτηρόπουλο για την καταστροφή: 

«Όλα αυτά τα άψυχα αντικείμενα κάποτε ήταν στη θέση τους.Τωρα ο παράδεισος αυτός έχει μετατραπεί σε κόλαση. Στεναχωριέμαι πολύ για τον άντρα μου, γιατί για εκείνον αυτός ο χώρος ήταν πετραδάκι-πετραδάκι, το είχε φτιάξει, το είχε διακοσμήσει ένα όνειρο. Έγινε στάχτες. Έβλεπες κάτω μία άπλα από πεύκα, φαράγγια τα οποία καταλήγανε στη θάλασσα. Και από εκεί στη βεράντα που έγινε στάχτες, μπορούσες να δεις το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα. Φίλοι μου, να είμαστε καλά να έχουμε την υγεία μας. Ευτυχώς, δε θρηνήσαμε θύματα εδώ» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top