Κάθετος ο Χάρης Ρώμας: «Η Ελένη Ράντου είναι φίλη και αδερφή!»

Ποια είναι τα σχέδιά του για την ηθοποιό;

Δείτε τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα στους «Κου Κου»

Στο οριστικό φινάλε του «Καφέ της Χαράς», στα επόμενά του σχέδια αλλά και την «κόντρα» του με την Ελένη Ράντου αναφέρθηκε ο Χάρης Ρώμας.

Οριστικό φινάλε για το «Καφέ της Χαράς» - Συγκινεί η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος απάντησε σε όλα το πρωί της Δευτέρας στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και τον Αρτ

Χάρης Ρώμας

«Η Ελένη Ράντου δε θα έλεγε ποτέ κάτι αρνητικό για το "Καφέ της Χαράς". Δεν ξέρω τι της αρέσει. Αν δε δω ο ίδιος με τα μάτια μου τις δηλώσεις της, δεν τι πιστεύω. Είμαστε πολύ φίλοι, της έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και ξέρω ότι δεν θα έκανε ποτέ αρνητική κριτική για κάτι που αφορά εμένα», είπε αρχικά. «Για την Ελένη Ράντου, που είναι φίλη και αδερφή, έχω σχέδια τα οποία θέλει, δε θέλει, θα τα δεχτεί! Τελείωσε», συμπλήρωσε με χιούμορ ο Χάρης Ρώμας.

Αυτή ήταν απάντησή του στα όσα είπε πρόσφατα η συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης», Ελένη Ράντου, για την αναβίωση του «Καφέ της Χαράς» στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Κωνσταντίνου & Ελένης»: Η απάντηση του Χάρη Ρώμα στις φήμες για ταινία

Κωνσταντίνου & Ελένης

Σκηνή από τη σειρά «Κωνσταντίνου & Ελένης»

Μιλώντας για το επόμενα σχέδιά του μετά το τέλος του «Καφέ της Χαράς», αποκάλυψε: «Τώρα πάμε να κάνουμε κάτι καινούργιο, πολύ ωραίο. Μια σειρά εποχής αλλά δεν μπορούμε να πούμε άλλα γιατί δεν έχουμε υπογράψει και είμαι προληπτικός. Συζητάμε και για εβδομαδιαία επεισόδια και για δύο φορές την εβδομάδα. Έχω μιλήσει με πολλούς πρωταγωνιστές κι ελπίζω να ξανασυνεργαστώ με πρόσωπα που ήδη έχουμε δουλέψει μαζί».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top