Ρούλα Ρέβη: «Βαριέμαι να βλέπω προφίλ με διαφημίσεις…»

Η φωτογράφος «κράζει» όσους έχουν πολλές χορηγούμενες αναρτήσεις

Τα social media εκτός από Μέσα επικοινωνίας, αποτελούν και απαραίτητο εργαλείο των celebrities για προώθηση των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους.

Ρίχνοντας μία ματιά στα προφίλ διάφορων διασήμων και δημόσιων προσώπων, θα καταλάβεις τι εννοούμε. Οι περισσότεροι έχουν περιεχόμενο, στο οποίο διαφημίζουν κάθε λογής προϊόντων από εταιρείες που τους προσεγγίζουν, φυσικά επί πληρωμή.

Κάποιοι εξ αυτών, όπως φαίνεται, κάπου χάνουν το μέτρο και «πλημμυρίζουν» τα προφίλ τους από διαφημίσεις, πράγμα που είναι αρκετά ενοχλητικό για τους followers τους.

Η γνωστή φωτογράφος και σύζυγος του ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη, βρήκε ευκαιρία να πει τη δική της γνώμη για τη συγκεκριμένη πρακτική στο Instagram.

Παραδέχεται πως κι η ίδια τυχαίνει να φιλοξενεί χορηγούμενες αναρτήσεις, όμως, όπως λέει, πάντα έχει στο μυαλό της να μην ξεφύγει από το όριο που έχει θέσει στον εαυτό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

 

«Μερικές φορές πολύ συχνά τώρα τελευταία βαριέμαι να βλέπω ανούσια πράγματα στο Instagram! Δηλαδή, θα μπω ρε παιδί μου να χαζέψω ή να ανεβάσω κάτι για τις δουλειές μου ή να σας προτείνω κάποιο ωραίο προϊόν που με έχουν πληρώσει για να το κάνω αλλά έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως δεν θα το πήξω το πράγμα όσο δελεαστικό και αν γίνεται , επειδή βαριέμαι φριχτά να βλέπω προφίλ γεμάτα διαφημίσεις την μια μέρα μετά την άλλη , και σκέφτομαι μερικές φορές οι άνθρωποι εδώ μέσα τι γνώμη έχουν για κάποιον που διαφημίζει 5 προϊόντα την εβδομάδα και γενικά που τον κατατάσσουν!

Τώρα θα μου πεις άσε μας κούκλα μου βραδιάτικα με τις φιλοσοφίες σου ! Ναι, μπορείς να το πεις και αυτό όμως εγώ θέλω ένα ποστ την εβδομάδα εδώ να έχω κάτι να πω ! Σκάω αν δεν το πω!!!! Τελικά, εδώ δεν ξέρω έχει εξελιχθεί η φάση σε μίνι διαφημιστική έδρα πολλών πραγμάτων όντως! Όμως, θέλω αλήθεια να μου πείτε και με ενδιαφέρει πολύ αν μασάτε από όλα αυτά ή αν οι διαφημιστές που πολύ θα με βρίζουν τώρα {χα χα χα} έχουν βρει όντως τα σωστά πρόσωπα για να το κάνουν; Και γιατί μερικοί δεν διαφημίζουν τίποτα; Δεν θέλουν ή δεν πουλάνε; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για όλα αυτά; Εγώ πετάω εδώ κάποιες ιδέες και θέλω τη γνώμη σας! Όταν κάποιος επώνυμος στο insta σας προτείνει ένα προϊόν για το οποίο έχει πληρωθεί και την άλλη μέρα να άλλο και την άλλη μέρα ένα άλλο εσείς το αγοράζετε; Εννοώ αν το αγοράσετε είναι γιατί τον θαυμάζετε η γιατί σας έχει πείσει? Αυτά ήθελα να πω ! Ααα αυτή δεν είναι η φιλοσοφία της ημέρας σε λίγο θα την ανεβάσω την επεξεργάζομαι λίγο ακόμα, Άι Λοβ γιου» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό η Ρούλα Ρέβη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top