Pippa Middleton: κινδυνεύει να συλληφθεί γιατί ο φίλος της τράβηξε όπλο σε παπαράτσι!

Μέχρι και με φυλακή απειλείται η αδερφή της Catherine!

Pippa Middleton: κινδυνεύει να συλληφθεί γιατί ο φίλος της τράβηξε όπλο σε παπαράτσι!

Δεν υπάρχει περίπτωση. Θα τραβάει τα μαλλιά της η Βασίλισσα Ελισάβετ με τα καμώματα της αδερφή της Catherine Middleton!

Ρεζίλι τα έχει κάνει τα Ανάκτορα η Pippa, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Παρίσι και καλοπερνά με τρεις διαφορετικούς άντρες όπως σας γράψαμε και χθες από το star.gr.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η 27χρονη αδερφή της «Δούκισσας του Cambridge», επέβαινε σε ένα cabrio αυτοκίνητο παρέα με τρεις άνδρες.

Κάποια στιγμή, ο οδηγός του αυτοκινήτου του οποίου η ταυτότητα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, λέγεται πως τράβηξε ένα ημιαυτόματο όπλο, με το οποίο σημάδεψε έναν φωτογράφο.

Στο αυτοκίνητο, επέβαινε και ο κολλητός της φίλος Arthur de Soultrait, που καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Σε περίπτωση πάντως που αποδειχθεί πως το όπλο ήταν αληθινό, και οι τέσσερις επιβαίνοντες, αντιμετωπίζουν μέχρι και 7 χρόνια φυλακή, ενώ ακόμα και σε περίπτωση που είναι ψεύτικο, υπάρχει το ενδεχόμενο να καταδικαστούν έως και δυο χρόνια!

Άλλωστε όπως επισημαίνουν οι δικηγόροι, με τον φόβο της τρομοκρατίας να επισκιάζει τη Γαλλία, η χρήση όπλου είναι «απόλυτα απαγορευμένη», ενώ ακόμα και αν κάποιος έχει άδεια οπλοκατοχής, τότε «το όπλο πρέπει να μην βρίσκεται σε κοινή θέα, και πάντοτε να κρατιέται μακριά από τους πολίτες»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top