Χριστίνα Κεφαλά: Αποκάλυψε για ποιο λόγο χώρισε με τον Σάκη Κατσούλη

Απάντησε και για τη σχέση του πρώην της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και ξεκαθάρισε την κατάσταση. Η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό και απάντησε σε όλα. 

H Xριστίνα Κεφαλά

«Τα παιδιά έχουν έρθει πολύ κοντά, εγώ αυτό είδα. Αντιλήφθηκα ότι είναι πολύ κοντά. Εγώ σαν ζευγάρι τους είδα εκεί μέσα, γιατί είναι πολύ κοντά», είπε αρχικά η Χριστίνα Κεφαλά και στη συνέχεια μίλησε για τον λόγο που εκείνη και ο Σάκης Κατσούλης χώρισαν:

«Όταν μπήκαμε στο παιχνίδι, εγώ με τον Σάκη είχαμε χωρίσει ενάμιση μήνα. Ήρθα σε δύσκολη θέση γιατί έπρεπε να αντιμετωπίσω μια κοπέλα που ήταν καιρό μαζί της και από την άλλη, όταν είπε ο Σάκης «εγώ για τη Μαριαλένα ήρθα», σαν γυναίκα ένιωσα λίγο.

Χωρίσαμε γιατί έμαθα ότι ετοιμαζόταν να πάει στο Survivor που ήταν η Μαριαλένα, μου είχε κρύψει κάποια πράγματα κι έτσι… Όταν μου έγινε η πρόταση δεν ήξερα ότι θα πάει, τον συνάντησα στα γραφεία».

Όσο για το γεγονός ότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ήρθαν πάρα πολύ κοντά στο Survivor, η Χριστίνα Κεφαλά είπε χαρακτηριστικά: «Δεν το περίμενα να έρθουν τόσο κοντά με την Μαριαλένα. Έκπληξη ήταν αυτό για μένα. Εγώ με τη Μαριαλένα ξεκαθαρίσαμε τις θέσεις μας και γι’ αυτό δεν είχαμε κανένα πρόβλημα στο παιχνίδι».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Ο Σάκης Κατσούλης 

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top