Σάκης Ρουβάς: Πρωταγωνιστής στο σποτ της «Αμφιλοχίας Γη»

Ένα «αλλιώτικο» ταξίδι στη γη της Αμφιλοχίας

Με ένα οδοιπορικό στην Αμφιλοχία, το brand τυροκομικών προϊόντων Αμφιλοχίας Γη, έρχεται φέτος με το πρώτο του τηλεοπτικό σποτ να μας ξεναγήσει στον τόπο όπου ξεκίνησαν όλα.

Ο Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστεί στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Αμφιλοχίας Γη

Με πρωταγωνιστή τον κορυφαίο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά, το brand τυροκομικών προϊόντων έχει στόχο μέσω του τηλεοπτικού να ε-δραιώσει την παρουσία του στην ελληνική αγορά με πέντε προϊοντικές ετικέτες τυ-ριού: Φέτα, Γραβιέρα,  Κεφαλογραβιέρα, Πεκορίνο και Τσαλαφούτι, για όλους όσοι αναζητούν ένα ιδιαίτερο, αυθεντικό και αξιόπιστο προϊόν υψηλής ποιότητας από αγνές πρώτες ύλες και εξασφαλισμένη γνησιότητα γεύσεων.

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Αμφιλοχίας Γη

Με σκηνικό την εύφορη γη της Αμφιλοχίας και πλάνα από όλα τα στάδια παραγω-γής και επεξεργασίας των τυριών, η εταιρία αποσκοπεί να μας δώσει μία μικρή γεύ-ση της προέλευσης τους, λίγο πριν φτάσουν στο πιάτο μας.

Ο Σάκης Ρουβάς πρωταγωνιστεί στο πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Αμφιλοχίας Γη

Μέσω του τηλεοπτικού σποτ, προβάλλεται όλη η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων, η οποία έχει τις βάσεις της σε  όσους κατοικούν στην περιοχή της Αμφιλοχίας και ασχολούνται με τον κλάδο της  τυροκομίας ευρύτερα: τους ανθρώπους που καλλιεργούν τη γη, τους ανθρώ-πους που εκτρέφουν τα ζώα, αλλά και τους ανθρώπους που εργάζονται ως τυροκό-μοι και  τεχνικοί τροφίμων στο εργοστάσιο της Αμφιλοχίας Γη.

Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Αμφιλοχίας Γη

Μέσα σε αυτή την κοινότητα συνεργασίας που δημιουργείται, όλοι – αν και με διαφορετικό αντικείμενο απασχόλησης μεταξύ τους – μοιράζονται τις ίδιες αξίες και ο στόχος είναι κοινός: η δημιουργία παραδοσιακών και ποιοτικών τυροκομικών προϊόντων που θα μπο-ρούν να τα απολαμβάνουν όλοι. 

Και κάπως έτσι, ξεκινά ένα ταξίδι προέλευσης που οδηγεί σε ένα ταξίδι γεύσης, με «επιβάτες» όλους τους καταναλωτές που έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν προϊόντα αγνής πρώτης ύλης και αξεπέραστης γεύσης! Τα παραδοσιακά προϊόντα της Αμφιλοχίας Γη  διατίθενται αποκλειστικά στο  δίκτυο  της ΑΒ Βασιλόπου-λος και οι καταναλωτές μπορούν να τα βρουν στα ψυγεία και στους πάγκους κο-πής των καταστημάτων της αλυσίδας σε όλη την Ελλάδα. 

Credits

Σκηνοθεσία: Βασίλης Κεκάτος
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top