Γαία: Όσα δεν ξέρουμε για τη μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Είναι καλή φίλη με τον Άγγελο Λάτσιο

Η ομορφιά και η γοητεία της Δωροθέας Μερκούρη είναι αδιαμφισβήτητη και από ότι βλέπουμε την έχουν κληρονομήσει και οι δυο της κόρες!

Η Δωροθέα Μερκούρη με τις κόρες της, Ηλέκτρα και Γαία

Η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της, Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, ο οποίος είναι κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία, έχουν αποκτήσει την Ηλέκτρα και την Γαία.

H Ηλέκτρα είναι 21 ετών, ζει στο Άμστερνταμ και σπουδάζει μόδα στο Amsterdam Fashion Institute. 

Η 21χρονη Ηλέκτρα

Η Γαία είναι 18 ετών, ζει στην Αθήνα και κάνει παρέα με τον Άγγελο Λάτσιο, τον μεγάλο γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος: Οι τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gia (@gaiamercurii)

Τα δυο παιδιά γνωρίζονται εδώ και καιρό και κάνουν πολύ στενή παρέα, όπως «μαρτυρούν» οι αναρτήσεις τόσο οι δικές τους όσο και των φίλων τους στα social media.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People και τον Γιώργο Πράτανο, η Δωροθέα Μερκούρη είχε μιλήσει για την σχέση με τις κόρες της:

«Οι κόρες μου είναι καλύτερες από εμένα και από τον μπαμπά τους. Εάν τα παιδιά δεν είναι το εξελιγμένο μας «μοντέλο», κάτι έχει πάει λάθος. Η μητέρα είναι η πρώτη γυναίκα με την οποία έχεις μια σχέση. Με αυτήν μαθαίνεις να αποκτάς σχέση με τις υπόλοιπες γυναίκες. Πρέπει να τα αφήνουμε τα παιδιά να έχουν αυτόν τον ανταγωνισμό, να τα αφήνουμε να τον υποφέρουν γιατί έτσι θα το ξεπεράσουν, κιόλας. Θα ήθελα να κάνουν περισσότερα και καλύτερα πράγματα από εμένα. Τους λέω «είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top