Ορφέας Αυγουστίδης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του!

Ο ηθοποιός είναι ξετρελαμένος με τον μπέμπη του

Οι δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Στα… σύννεφα πετούν τα τελευταία 24ωρα ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφός του, Γεωργία, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους ένα υγιέστατο αγοράκι.

Ορφέας Αυγουστίδης: Έγινε πατέρας για πρώτη φορά!

Ο ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας και όπως είπε το πρωί της Πέμπτης (08/04) στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», δεν μπορεί να πιστέψει πως άλλαξαν όλα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο.

Η εμπειρία του Ορφέα Αυγουστίδη ως μπαμπάς: «Μιάμιση ημέρα άυπνος…»

Ο Ορφέας Αυγουστίδης έκανε και μια πολύ γλυκιά ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να συστήσει τον γιο του στους διαδικτυακούς του φίλους.

«Και έρχεται η ΖΩΗ να μας αποκαλύψει έτσι απόλυτα ότι τίποτα πραγματικό δεν μπορεί να μπει σε αναμονή και σε παύση (και ας φαίνεται έτσι αυτούς τους καιρούς) μην ξεχνιώμαστε,η ΖΩΗ προχωράει, μεγαλύτερη απόδειξη η καρδιά του ΓΙΟΥ μου που νοιώθω να χτυπάει στο στέρνο μου όταν τον κρατάω. Και η υπέροχη Γιωργία μου που η γενναιότητά της και η γενναιοδωρία της με έκανε να εμπιστευτώ ξανά τις φωτεινές ποιότητες της ανθρωπότητας και ότι όντως ο καρπός ενός όμορφου έρωτα μπορεί να φέρει την αθανασία των ερωτευμένων.
Ευτυχώς που υπάρχουν αυτοί οι υπέροχοι ανθρώπου εδώ στο @rea_maternity να μας φροντίζουν γιατί έχουμε πέσει στο πάτωμα και έχουμε γίνει βούτυρα από τη γλυκά και την αγάπη», σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες του αγκαλιά με τον μπέμπη.

 

Μαρία Τζομπανάκη: Φωτογραφίζεται με τον νεογέννητο εγγονό της!

Μαρία Τζομπανάκη: Μοιάζει στον Ορφέα Αυγουστίδη ο νεογέννητος εγγονός της;

 

Η Μαρία Τζομπανάκη αγκαλιά με τον εγγονό της

Η Μαρία Τζομπανάκη αγκαλιά με τον εγγονό της

Ξετρελαμένη με τον εγγονό της, όπως είναι φυσικό είναι και η μητέρα του ηθοποιού, Μαρία Τζομπανάκη, η οποία όπως είπε στο «Happy Day», ο μικρούλης μοιάζει και στους δυο του γονείς, ενώ δε γνωρίζει το όνομα που θα πάρει το μωράκι.


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top