Μαρία Τζομπανάκη: Μοιάζει στον Ορφέα Αυγουστίδη ο νεογέννητος εγγονός της;

Ποιο όνομα θα δώσει το ζευγάρι στον μικρό;

Η Μαρία Τζομπανάκη από χθες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε  για πρώτη φορά γιαγιά. Ο γιός της, Ορφέας Αυγουστίδης απέκτησε το πρώτο του παιδί μαζί με την σύντροφό του, Γεωργία.  

Μαρία Τζομπανάκη: Φωτογραφίζεται με τον νεογέννητο εγγονό της!

Μάλιστα, η ηθοποιός μοιράστηκε απο χθες την πρώτη φωτογραφία της με τον νεογέννητο εγγονό της.  

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γιό της και τη νύφη της με τα καλύτερα λόγια: «Εγώ σκέφτομαι πάντα τον Ορφέα, δηλαδή ότι ο Ορφέας έγινε πατέρας, ότι είναι με μια καταπληκτική γυναίκα, ένα καταπληκτικό κορίτσι, η μάνα του παιδιού του είναι απίστευτο πλάσμα και αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Εγώ χαίρομαι που γέννησα και μεγάλωσα αυτό το παιδί που μου δίνει αυτές τις χαρές. Ποτέ δε με στενοχώρησε ο Ορφέας». 

Μαρία Τζομπανάκη: Πώς νιώθει που θα γίνει γιαγιά;

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως το μωρό μοιάζει και στοςυ δύο γονείς, αλλά είναι πιο όμορφο από τον Ορφέα Αυγουστίδη: «Μοιάζει και στον Ορφέα και στη μαμά του τη Γεωργία. Εγώ ως μαμά βλέπω πολλά χαρακτηριστικά του Ορφέα, τον ξανά βλέπω δηλαδή, αλλά είναι πιο όμορφος από τον Ορφέα. Εμείς είμαστε πίσω, κοντά αν χρειαστεί κάτι να τρέξουμε».

H Μαρία Τζομπανάκη μαζί με τον γιό της, Ορφέα Αυγουστίδη και τον σύζυγό της, Ντίνο Αυγουστίδη/ NDPphotoagency 

Ακόμα, η Μαρία Τζομπανάκη τόνισε πως οι γονείς δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι όνομα θα δώσουν στον μικρό τους. «Ξέρω ότι θα διαλέξουν ένα όνομα που θα του ταιριάζει, θα του πηγαίνει όποιο κι αν είναι αυτό. Είμαστε πολύ διακριτικοί όλοι, δεν ρωτάμε», είπε η Μαρία Τζομπανάκη. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top