Κάθετη η Μαρίνα Πατούλη: «Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Γιώργο Πατούλη!»

Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Δείτε όσα είπε η Μαρίνα Πατούλη στην πρωινή εκπομπή του OPEN

Μετά την είδηση το βράδυ της Παρασκευής ότι ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη τραβάνε χωριστούς δρόμους, έγινε γνωστό ότι η φιλόλογος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η κυρία Πατούλη μίλησε στο «Έλα Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί, ενώ διέψευσε τη χθεσινή δήλωση του Χάρη Ρώμα στον τηλεοπτικό αέρα, ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρισκόταν στο πλευρό της.

Στο πλευρό της Μαρίνας Πατούλη στο νοσοκομείο ο Γιώργος Πατούλης

Μαρίνα Πατούλη Γιώργος Πατούλης

Από κοινή εμφάνιση του γνωστού ζευγαριού το 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι κι αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι, αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω», είπε σχετικά με το πρόβλημα της υγείας της.

Μαρίνα Πατούλη: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο λόγω προβλήματος υγείας

Όταν η παρουσιάστρια τη ρώτησε για το αν ο σύζυγός της έχει επικοινωνήσει μαζί της, μετά από μια μεγάλη παύση απάντησε «όχι», ουσιαστικά διαψεύδοντας όσα είπε το Σάββατο στο «Καλύτερα δε γίνεται» ο στενός συνεργάτης του Περιφερειάρχη, Χάρης Ρώμας.

«Περνάω τον Γολγοθά της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση», συμπλήρωσε.

Η απάντηση της Μαρίνας Πατούλη για τις φήμες χωρισμού με τον Γιώργο Πατούλη

«Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν αληθινά, το έχουν αποδείξει και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες με φυσική παρουσία κοντά μου», πρόσθεσε η Μαρίνα Πατούλη.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top