Ζήτησαν σε σταρ να βρεθεί ερωτικά με συμπρωταγωνιστή της λόγω... χημείας!

Το στόρι για την προκλητική σκηνή που την έκανε διάσημη!

Στα 60 της η σταρ παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή!

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί η βιογραφία της The Beauty of Living Twice (Η ομορφιά του να ζεις διπλά), όπου τα αποκαλύπτει -στην κυριολεξία- όλα!

Σάρον Στόουν Αυτοβιογραφία

Ο λόγος για τη Σάρον Στόουν, που μέσα στις σελίδες του βιβλίου της αναφέρεται εκτενώς στις άσχημες εμπειρίες που έχει βιώσει στην καριέρα της, για τα γυρίσματα της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» που την έκανε διάσημη, τη σκηνή με το σταυροπόδι, αλλά και τι της ζήτησαν να κάνει πριν παίξει σε αυτή!

Διάσημη σταρ αποκαλύπτει: «Έχω τελειώσει με τους άντρες!»

Σάρον Στόουν Βασικό Ένστικτο

Το... βασικό ένστικτό της ήταν αυτό που την έκανε διάσημη σε μια νύχτα!

Σε απόσπασμα που δημοσιεύει το Vanity Fair, η χολιγουντιανή σταρ ισχυρίζεται ότι από την παραγωγή της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» της ζήτησαν να βγάλει το εσώρουχό της στη διάσημη σκηνή όπου σταυρώνει τα πόδια της, δίνοντάς της την εντύπωση ότι δε θα φανούν τα… επίμαχα σημεία. Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι κλήθηκε να δει την τελευταία σκηνή της ταινίας «σε ένα δωμάτιο γεμάτο ατζέντηδες και δικηγόρους, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είχαν καμία σχέση με το project».

Άλλος άνθρωπος η Sharon Stone – Η φωτογραφία από τα φοιτητικά της χρόνια

«Έτσι είδα το πλάνο με τη συγκεκριμένη σκηνή  για πρώτη φορά, καιρό μετά αφότου μου είχαν πει, “Δε βλέπουμε τίποτα - θέλω απλώς να βγάλεις το εσώρουχό σου, επειδή το λευκό αντικατοπτρίζεται στην κάμερα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι φοράς εσώρουχο», γράφει στο βιβλίο της. Μετά την προβολή, η ηθοποιός ισχυρίζεται ότι χαστούκισε τον σκηνοθέτη στο πρόσωπο, έφυγε, πήγε στο αμάξι της και πήρε τηλέφωνο τον δικηγόρο της.

Σάρον Στόουν Γιος

Η σταρ με τον γιο της στις Χρυσές Σφαίρες το 2018 /Φωτογραφία AP Images

Η διάσημη ηθοποιός προχώρησε και σε μια ακόμα σοκαριστική αποκάλυψη, λέγοντας ότι «ένας παραγωγός με συμβούλευσε να κάνω σεξ με τον συμπρωταγωνιστή μου, ώστε να έχουμε χημεία στην οθόνη».

Sharon Stone: Ποζάρει topless στα 61 της και «ρίχνει» το διαδίκτυο!

Όπως εξομολογείται αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ένας σκηνοθέτης ή ένας παραγωγός της ζήτησε να κάτι τέτοιο. «Το σεξ, όχι απλώς η σεξουαλικότητα στην οθόνη, είναι κάτι που από καιρό θεωρείται αναμενόμενο στη δουλειά μου», επισημαίνει στην αυτοβιογραφία της.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top