Jolie: Στο δικαστήριο με αποδείξεις ενδοοικογενειακής βίας κατά του Pitt

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι επιστρέφει στις δικαστικές αίθουσες

Το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, Angelina Jolie και Brad Pitt, πρόκειται να συναντηθεί ξανά στη δίκη του πολύκροτου διαζυγίου τους που πλησιάζει.

brad pitt jolie δικαστηριο παιδιά

Oscar 2020-Brad Pitt: Αφιέρωσε το πρώτο του Oscar στα παιδιά του!

Το «The Blast» εξασφάλισε έγγραφα από τη δικογραφία σύμφωνα με τα οποία η σταρ είναι έτοιμη να εμφανιστεί στο δικαστήριο κρατώντας αποδείξεις για ενδοοικογενειακή βία. Για την κακοποίηση δηλαδή, που ισχυρίζεται ότι δέχτηκε από τον πρώην σύζυγό της, τον διάσημο ηθοποιό.

Σε άλλο έγγραφο αναφέρεται μάλιστα, το ενδεχόμενο να εμφανιστούν στη δίκη και να καταθέσουν τα τρία μικρότερα παιδιά τους, που είναι και τα βιολογικά τέκνα τους, η Shiloh, ο Knox και η Vivienne, εφόσον το δικαστήριο το επιτρέψει.

Επιπλέον, και τα μεγαλύτερα -υιοθετημένα- παιδιά του ζευγαριού μπορούν να καταθέσουν αν χρειαστεί, καθώς είναι ενήλικες πια.

brad pitt jolie δικαστηριο παιδιά περιουσία επιμέλεια παιδιών

Να θυμίσουμε πως η δικαστική διαμάχη των Jolie - Pitt για το διαζύγιο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2016 και ακόμη δεν υπάρχει μια κοινή απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών τους αλλά και τον διαμοιρασμό της τεράστιας περιουσίας τους.

brad pitt jolie δικαστήριο παιδιά

Αμέσως μετά την αίτηση διαζυγίου της Jolie είχε γραφτεί παντού ότι είχε ξεκινήσει επίσημη έρευνα για τον Pitt, ο οποίος φερόταν να έχει κακοποιήσει  παιδί ύστερα από ένα περιστατικό με τον Maddox ενώ βρίσκονταν εν πτήσει με ιδιωτικό jet. Ωστόσο, η έρευνα ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύπτει ενοχή του διάσημου ηθοποιού για κάποιο αδίκημα.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top