Ο Γούιλιαμ Ντεφοέ στη νέα ταινία του Λάνθιμου;

«Poor Things» θα λέγεται η νέα ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη

Η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, Ariane Labed στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Ο Γούιλιαμ Ντεφοέ βρίσκεται σε συζητήσεις για την νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things», σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του deadline. Mάλιστα την εν λόγω ταινία ο διεθνής Έλληνας σκηνοθέτης θα συνεργαστεί ξανά με την Έμα Στόουν. 

Γιώργος Λάθνιμος: Η σύζυγός του έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα!

Η ηθοποιός θα υποδυθεί την Μπέλα Μπάξτερ «μία ζωηρή, υπερσεξουαλική, χειραφετημένη γυναίκα, έναν θηλυκό Φρανκενστάιν», που πέθανε και επανήλθε στη ζωή από έναν εκκεντρικό, αλλά ευφυή επιστήμονα, με φόντο τη βικτωριανή Αγγλία. 

Ο Γιώργος Λάνθιμος με την Έμμα Στόουν

Ο Γιώργος Λάνθιμος με την Έμμα Στόουν

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Χαμένα κορμιά» (εκδ. Νεφέλη) του Άλισντερ Γκρέι που κυκλοφόρησε το 1992. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη του μυθιστορήματος: «Τοποθετημένο στη Γλασκώβη και τα περίχωρά της, στην Αλεξάνδρεια και στο Παρίσι της δεκαετίας του 1880, το βιβλίο περιγράφει τις ερωτικές ζωές δύο γιατρών και μιας γυναίκας που ένας από τους δύο έχει δημιουργήσει. Περιέχει μερικούς ανίερους γάμους, αλλά σχεδόν καμία διαστροφή. Τίποτα σ' αυτές τις σελίδες δεν θα μπορούσε να εκπλήξει τη Μαίρη Σέλεϋ, τον Λιούις Κάρολ ή τον Άρθρουρ Κόναν Ντόυλ, όπως και τίποτα δεν θα μπορούσε να κάνει ένα αθώο παιδί να κοκκινίσει».

Ο Γιώργος Λάνθιμος αναδείχθηκε Ευρωπαίος σκηνοθέτης της χρονιάς

Το σενάριο, συνυπογράφουν Λάνθιμος και Τόνι ΜακΝαμάρα, που είχαν συνεργαστεί και στην Ευνοούμενη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο ρόλος που έχει προταθεί στον Ντεφόε -ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Θόδωρο Αγγελόπουλο στην Σκόνη του Χρόνου. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top