Με κορωνοϊό η Σμαράγδα Καρύδη: «Έχω δέκα μέρες πυρετό»

Η ηθοποιός πιθανολογεί ότι κόλλησε τον ιό στα γυρίσματα της εκπομπής της

Η συνέντευξη της ηθοποιού στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» λίγο πριν τα Χριστούγεννα

Τις τελευταίες μέρες «φούντωναν» οι φήμες πως η Σμαράγδα Καρύδη διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, γεγονός που την ανάγκασε να ματαιώσει την προγραμματισμένη πρεμιέρα του «Celebrity Game Night» στο Mega.

Σμαράγδα Καρύδη: «Μόνο λύπη νιώθω για όσους καταστρέφονται»

Η δημόσια διαφωνία της Ζέτας Δούκα στην ανάρτηση της Σμαράγδας Καρύδη

Η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε στο Realy.gr, αφού επιβεβαίωσε ότι νοσεί, αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει και στα συμπτώματα που έχει εκδηλώσει.

«Έχω δέκα μέρες πυρετό από τον κορoνοϊό που κόλλησα-προφανώς στο στούντιο, αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το που και το πότε!-, έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά και δεν το άφησα να βγει προς τα έξω, για να μην ανησυχήσουν οι γονείς μου. Έκανα εξετάσεις και πρόσφατα και ευτυχώς δεν πειράχτηκαν πνεύμονες κλπ. Αναρρώνω λοιπόν, κι ετοιμάζομαι για το νέο μου τηλεοπτικό στοίχημα με το Celebrity Game Night που θα απολαύσετε στο Mega προσεχώς. Ναι, παράλληλα έκλεισα για τη νέα ταινία του Πάνου Χ.Κούτρα Dodo, όπως πρώτος αποκάλυψες και έχω κλείσει να είμαι το καλοκαίρι στο Βεάκειο με την παράσταση των Καραντζά-Δεληβοριά που ακούει στον τίτλο 1821-Η επιθεώρηση…», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top