Συντετριμμένη η Γουλιελμάκη: Προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου

Το συγκινητικό post της ηθοποιού

Όσα είχε πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στηνν εκπομπή «Happy Day»

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας μήνας από την ημέρα που «έφυγε» από τη ζωή η μητέρα της Βάσως Γουλιελμάκη.

Βαρύ πένθος για τη Βάσω Γουλιελμάκη - Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Όλο αυτό το διάστημα η ηθοποιός προσπαθεί να διαχειριστεί το πένθος της, αλλά υπάρχουν στιγμές που το αγαπημένο της πρόσωπο της λείπει πολύ.

Το απόγευμα της Δευτέρας, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει τη μητέρα της για όλα όσα έκανε για εκείνη, φροντίζοντας να την κάνει δυνατή ώστε μεγαλώνοντας να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες με τον καλύτερο τρόπο.  

«Προσπαθώντας να μαζέψω τα κομμάτια της ψυχής μου, από την απώλεια της αγαπημένης μου μανούλας, αισθάνομαι την ανάγκη να πω δύο λόγια. Μεγαλώνοντας σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη, προστασία και υπευθυνότητα, αυτή η υπέροχη γυναίκα, η μάνα μου, μου έμαθε ότι τα παιδιά όλου του κόσμου έχουν γονείς όλο τον κόσμο. Μου έμαθε να είμαι δίκαιη με τους ανθρώπους και να είμαι δίπλα σε όποιον αδικείται. Μου έμαθε να αγαπώ και να μάχομαι για την αγάπη. Μου έμαθε να μιλάω, ν αντιστέκομαι σε οτι μ ενοχλεί ,σε ότι με καταπιέζει και να ενισχύω τη φωνή αυτών που θέλουν να αντισταθούν και να μιλήσουν. Σ ευχαριστώ μαμά που μ έμαθες ν αγωνίζομαι για ένα καλύτερο αύριο!», έγραψε χαρακτηριστικά η Βάσω Γουλιελμάκη.

 

 


Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top