Νίκος Μουτσινάς: «Αυτή πιστεύω ότι είναι η ιδανική σχέση»

«Δε χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις», είπε ο παρουσιαστής

Μία διαφορετική συζήτηση είχαν ο Νίκος Μουτσινάς και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Κάθισαν ο ένας απέναντι από τον άλλο και μίλησαν για όλα στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ.

Ο frontman των Onirama ρώτησε τον παρουσιαστή για το αν τα πάει καλά με τα όρια στους ανθρώπους, τους φίλους αλλά και τις ερωτικές σχέσεις.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για την εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη

 «Με τα όρια τα πάω καλά… Τα πάω καλά. Βάζω εντυπωσιακά όρια. Έχω ψυχολογικό με αυτό. Είμαι πολύ τέρας με αυτό το κομμάτι. Κάνω κάτι που δεν το καταλαβαίνει ο άλλος ότι τον έχω σε όριο. Δε μου αρέσει όμως αυτή η τέχνη της οριοθέτησης. Γιατί πάω να καλύψω δικά μου ψυχολογικά», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Όσο για το ποια είναι η ιδανική σχέση για εκείνον είπε: «Νομίζω ότι θέλω να πιστεύω ότι η ιδανική σχέση είναι η σχέση, η οποία ρέει. Αυτό θέλω. Αυτή πιστεύω ότι είναι η ιδανική σχέση και πιστεύω ότι υπάρχει. Αλήθεια ρε παιδί μου το πιστεύω ότι υπάρχει. Το πιστεύω πραγματικά. Είναι πάρα πολύ γενικό… Δε χρειάζεται να κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Δε χρειάζεται να καταλάβεις πολλές φορές τον άλλον. Θέλω να ρέει η σχέση».


Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top