Σάσα Μπάστα: «Μπήκε κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε»

Το άγνωστο περιστατικό στο καμαρίνι της

Όσα είπε η Σοφία Μπεκατώρου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»

Μετά την αποκάλυψη και τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία δέθχηκε σεξουαλική παρενόχληση τη δεκαετία του 90’ από παράγοντα της ιστιοπλοΐας, μία μία «ξεφυτρώνουν» αντίστοιχες δυσάρεστες ιστορίες πολλών Ελληνίδων.

Σοφία Μπεκατώρου: «Ο άνθρωπος που με βίασε το κάνει ακόμα»

Μαίρη Συνατσάκη: «Έχω πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης τρεις φορές»

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε και η Σάσα Μπάστα μιλώντας  στην εφημερίδα On Time. 

σάσα μπάστα

«Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται το αλκοόλ», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την ώρα που έρχεται ο άλλος για να βγάλει φωτογραφία μαζί μου, απλώνει περισσότερο χέρι. Δηλαδή, αντί να σου βάλει το χέρι στη μέση, σου το βάζει πολύ πιο κάτω. Έχω χτυπήσει άνθρωπο γι’ αυτό πολλές φορές. Μερικοί γελούσαν και σε κάποιους, εννοείται, δεν έκατσα να βγάλω και φωτογραφία μαζί τους». 

Νέο look για τη Σάσα Μπάστα: Αποχωρίστηκε τα ξανθά της μαλλιά!

Τέλος, η ίδια αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό με κάποιον που είχε μπει στο καμαρίνι της και πήγε να της ορμήσει: «Έχουν έρθει στο καμαρίνι μου με τσαμπουκά για φωτογραφία – εντός εισαγωγικών πάντα- και έχω δεχτεί λεκτική παρενόχληση, αλλά ευτυχώς ήταν και άλλοι στο καμαρίνι και τον έβγαλαν έξω. Έχει μπει και κάποιος μέσα στο καμαρίνι και μου όρμησε. Κάλεσα τους υπεύθυνους και τον έβγαλαν».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top