Ελένη Γερασιμίδου: Ο άντρας μου μού εχει κάνει πολλά, αλλά μένω μαζί του

Όσα εξομολογήθηκε για τον σύζυγό της, Αντώνη Ξένο

Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Αντώνης Ξένος μοιράζονται 40 χρόνια κοινής ζωής. Μπορεί το ζευγάρι των ηθοποιών να μην έχει απασχολήσει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν έχει… σκαμπανεβάσματα στον γάμο τους.

Οικογενειακή υπόθεση – Δείτε την κόρη της Ελένης Γερασιμίδου

«Είπα σήμερα στον άντρα μου ότι δεν πρέπει να αμφιβάλλεις για μένα. Καλά, δεν αμφιβάλλει βεβαίως. Γιατί έχω ανεχτεί τόσα πολλά από σένα που αν δεν σε αγαπούσα δεν θα τα είχα ανεχτεί, Δεν τα ξεχνάω αλλά μένω μαζί του», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Ελένη Γερασιμίδου.

Συγκινεί ο Ξένος: Κλονίστηκα, πέρασε όλη η ζωή μπροστά απ' τα μάτια μου

Ελένη Γερασιμίδου - Αντώνης Ξένος

«Εντάξει τώρα αυτό είναι υπερβολικό έτσι όπως το λέω, λέμε πολλά τέτοια αστεία κάθε μέρα», πρόσθεσε η ταλαντούχα ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «ΦλΕΡΤ» και τη Νάντια Κοντογιώργη.


Η συμμετοχή στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Πολλές φορές στο παρελθόν η Ελένη Γερασιμίδου έχει μιλήσει για τη δουλειά της την οποία υπεραγαπά. Μπορεί τα θέατρα, αυτή την περίοδο, λόγω του κορωνοϊού να είναι κλειστά, αλλά οι θαυμαστές της έχουν την ευκαιρία να την βλέπουν ανά διαστήματα στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». «Έχω καιρό που μπήκα στη Μουρμούρα ως μαμά. Δεν πηγαίνω συνέχεια, πηγαίνω όποτε χρειάζεται. Μου αρέσει πολύ, είναι πολύ ευχάριστο και πολύ ωραίο όλο το συνεργείο. Είναι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα πάρα πολλές φορές στο παρελθόν».

Η μεγάλη της αδυναμία, όπως αποκάλυψε η ίδια είναι ο τηλεοπτικός της γιος, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, με τον οποίο κάνει συχνά πλάκα. «Με τον Βλαδίμηρο έχω μια πολύ μεγάλη αγάπη και φλερτάρουμε πολύ. Του λέω συνέχεια “εκείνη η άσχημη η γυναίκα σου, τι κάνει;”».
 
Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Δείτε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top