Γιώργος Ασημακόπουλος: «Μεγάλωσα παίζοντας μέσα σε υφάσματα και ατελιέ»

Ο μαχητής του «Survivor» μιλά για τους γονείς του

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που είναι ένας από τους μαχητές του «Survivor», ασχολείται από μικρός με τη μόδα, έχοντας καταστήματα ρούχων και ποζάροντας ως μοντέλο. Η αγάπη του για τα ρούχα προέκυψε από τους γονείς του που άνοιξαν το πρώτο τους μαγαζί πριν από 34 χρόνια. 

 

Μιλώντας το καλοκαίρι στο «Πάμε Τσάρκα» με τον Βαγγέλη Καράλη στο οδοιπορικό της εκπομπής στη Γλυφάδα, που τον συνάντησε στο κατάστημα που διατηρεί, μίλησε με συγκινητικά λόγια για τους γονείς του. 

«Ξεκίνησαν όλα σαν έναν έρωτα που είχαν η μητέρα μου με τον πατέρα μου πριν από 34 χρόνια. Μεγάλωσα παίζοντας με τα υφάσματα και μέσα σε ατελιέ. Ασχολούμαι δέκα χρόνια με την μόδα από τα 18 μου, τότε άνοιξα και το πρώτο μου κατάστημα» δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος συνεχίζει την παράδοση των γονιών του στο ρούχο.

 

Ιnstagram vs. Survivor

Στα social media έχει γίνει ιδιαίτερος λόγος για την εξωτερική εμφάνιση του παίκτη και συγκεκριμένα, για τους κοιλιακούς τους, καθώς άλλη είναι η εικόνα του στο Instagram και άλλη στην τηλεόραση. Στο ριάλιτι επιβίωσης ο Γιώργος φαίνεται πολύ πιο αδύνατος και «πεσμένος» σε σύγκριση με τις φωτογραφίες του στο Instagram που ποζάρει σαν Έλληνας θεός με άψογη γράμμωση και όγκο.

 

Ασημακόπουλος ψεύτικοι κοιλιακοί survivor

Ασημακόπουλος ψεύτικοι κοιλιακοί survivor

Ωστόσο, ο γιατρός του που του έφτιαξε τους κοιλιακούς μίλησε στο «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

«Ο Γιώργος ήταν ένα γυμνασμένο παιδί με κοιλιακούς που αθλούνταν πρόσεχε πολύ τη διατροφή του. Για να διατηρήσεις όμως ένα τέτοιο σώμα και να φαίνεται όλη η γράμμωση έντονα χρειάζεται πάρα πολύ αυστηρή διατροφή και έντονη γυμναστική. Υπάρχει μια τεχνική που λέγεται hight definition και ξεκίνησε από το Hollywood στην οποία τραβάς το λίπος και δείχνει αυτή την εικόνα άρα μπορείς να τρέφεσαι πιο κανονικά και να αθλείσαι κανονικά και να διατηρείς τη γράμμωση. Ο Γιώργος ήρθε ένα μήνα πριν την επέμβαση, δεν ήξερα ότι θα πάει στο Survivor, έκανε την επέμβαση και αυτό χρειάζεται ένα μήνα αποθεραπεία, και 3-4 εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία μου είπε ότι θα πάει στο Survivor. Του είπα ότι είναι νωρίς αλλά επέμενε. Εκεί δεν τρέφονται σωστά και είναι λογικό να υπάρχει μια κατακράτηση και να φαίνεται πιο χαλαρό το σώμα. Το σώμα του θα επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση μέσα σε 15-20 μέρες από όταν μπει στην καθημερινότητά του. Εμένα μου φάνηκε από τα πιο ευγενικά παιδιά που έχω συναναστραφεί. Μου είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση», είπε ο γιατρός.
 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top