Katy Perry - Orlando Bloom: Άγνωστες φωτογραφίες από τη σχέση τους!

Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας και το δυνατό love story

Ένα δυνατό love story έχουν ο Orlando Bloom και η Katy Perry, οι οποίοι έχουν περάσει από 40 κύματα. Πλέον είναι πιο δεμένοι από ποτέ και έχουν αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους, μία κορούλα.

Σήμερα, ο χολιγουντιανός σταρ έχει γενέθλια και η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με μια σειρά από αδημοσίευτες κοινές τους φωτογραφίες.

«Ευτυχισμένα 44 στην αγάπη μου, ένας λαμπρός πατέρας της Dove μου και ένας καθρέφτης που βλέπει και αντανακλά αυτό που δεν μπορώ ακόμα να δω…», έγραψε η Katy Perry στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

To δυνατό love story του ζευγαριού

H Katy και ο Orlando είναι μαζί τέσσερα χρόνια, ενώ αρραβωνιάστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019. Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του, Daisy Dove πριν από τέσσερις μήνες!

Το 2017 το ζευγάρι είχε κάνει ένα διάλλειμα. Όπως είχε δηλώσει η ίδια τότε «είχε πιάσει πάτο» τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά της. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο CBC η ποπ σταρ είχε πει ότι αγωνίστηκε για την ψυχική της υγεία, όταν χώρισε από τον Orlando Bloom την ίδια περίοδο που η καριέρα της έπαιρνε την κάτω βόλτα. «Η καριέρα μου ήταν σε μια συνεχή τροχιά ανόδου και μετά πήρε μία μικρή τροπή, όχι τόσο μεγάλη αν το δεις αντικειμενικά. Αλλά για μένα ήταν ένα σεισμός».

Στη συνέχεια είχε μιλήσει και για τον χωρισμό της: «Είχα χωρίσει με τον φίλο μου, με τον οποίο τώρα περιμένουμε παιδί και μετά ήμουν ενθουσιασμένη και περίμενα να απογειωθώ με τον επόμενο δίσκο μου, αλλά αυτό δεν συνέβη και κατέρρευσα. Η ευγνωμοσύνη είναι πιθανώς που έσωσε τη ζωή μου, γιατί αν δεν την έβρισκα τότε θα είχα βυθιστεί στη θλίψη και μάλλον θα είχα πηδήξει, αλλά βρήκα τους τρόπους για να είμαι ευγνώμων».

Διαβάστε όλες τις Lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top