Γιώργος Σουξές: Σε ποια συμπρωταγωνίστριά του έχει κάνει πρόταση γάμου;

Καραβάτου-Κατσούλης «ανέκριναν» τον ενωμοτάρχη των «Άγριων Μελισσών»

Μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» από την περασμένη τηλεοπτική σεζόν έκανε τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σουξέ που το πρωί της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στη «Φωλιά των Κου Κου». 

Ο αγαπημένος «Ενωμοτάρχης Προύσαλης» μίλησε για την επιτυχία της σειράς, ενώ αποκάλυψε και δύο περιστατικά από τα γυρίσματα με τον Γιώργο Γάλλο και την Αλίκη Αλεξανδράκη και την... πρόταση γάμου που έχει κάνει στη Μαρία Κίτσου.

Αδυνάτισε, έκοψε τα μαλλιά του και άφησε μουστάκι για τις «Άγριες Μέλισσες»

«Ο κόσμος μού λέει “είσαι ο δικός μας άνθρωπος, είσαι ο ενωμοτάρχης της καρδιάς μας, σε αγαπάμε σπάταλα”. Είναι πολύ συγκινητικά τα λόγια του κόσμου. Δεν συμπαθώ ρόλους που έχουν να κάνουν με γιατρούς, δικηγόρους, αστυνομικούς…. Διαβάζοντας όμως 2-3 σενάρια, σκέφτηκα ότι κάτι… έχει να πει ο άνθρωπος. Δεν περίμενα αυτή την τόσο μεγάλη επιτυχία. Περίμενα ότι θα πάει καλά το σίριαλ. Στα γυρίσματα κάνω προτάσεις γάμου στην Κίτσου, αλλά μου λέει ότι είναι μικρή ακόμα. Κάνω πλάκα στους νεότερους ότι πρέπει να παίζουν καλύτερα τους ρόλους τους, εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη. Τυχαίνει να κάνουμε πλάκα πριν τις δραματικές σκηνές», εξομολογήθηκε.

Γιώργος Σουξές Κατερίνα Καραβάτου

«Είμαι πολύ μελαγχολικός άνθρωπος, αλλά με τους φίλους μου, αλλά με τους φίλους μου περνάω πάρα πολύ καλά. Θα σας πω κάτι που ίσως δεν το ξέρετε. Εγώ δεν ακολουθώ ποτέ το σενάριο, δεν μπορώ να το κάνω. Εγώ έχω μια τάση να βγαίνω φυσικά τα πράγματα από μέσα μου. Στην αρχή, αυτό τάραζε τους συναδέλφους. Θυμάμαι κάναμε ανάγνωση, πρόβα, πριν μπούμε να τραβήξουμε τη σκηνή και ξεκινούσα εγώ το διάλογο. Λέω, λέω, λέω εγώ και γυρνάει ο Γιώργος Γάλλος και λέει… κάνουμε άλλη σκηνή; Χάθηκε ο Γιώργος γιατί είναι πολύ… by the book. Εμένα μου το επιτρέπουν αυτό. Λέω το όνομα της γιαγιάς μου μέσα, το χωριό μου, διάφορα. Αλλά ταιριάζουν αυτά που λέω», αποκάλυψε για τα γυρίσματα ο Γιώργος Σουξές. 

Με νέα σειρά στο Mega οι δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών»

«Την πρώτη μέρα συναντήθηκα με τη “μητέρα” μου, την κυρία Αλίκη Αλεξανδράκη, την οποία δεν είχα γνωρίσει πριν και κατέβηκα στο πλατό να περάσουμε τα λόγια. Τη στιγμή που περνάγαμε τα λόγια της ζήτησα αν μπορεί  να κάνει μια μικρή παύση για να πω δυο λέξεις επιπλέον και μου λέει όχι. Λέω… καταστραφήκαμε, όλος ο χειμώνας θα είναι μια δυστυχία για μένα. Και όταν πήγαμε τη σκηνή, έκανε την παύση και είπα τα λόγια», πρόσθεσε ο ταλαντούχος ηθοποιός. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top