Οι αποκαλύψεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη «Φάρμα»

Έχει μιλήσει ή όχι; Όσα είπε στους «Κου Κου»

Εδώ κι αρκετό καιρό το όνομά της ακουγόταν όχι για ένα, αλλά για… τρία ριάλιτι. Για το «Survivor», το «Bachelorette» αλλά και τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε το πρωί της Τρίτης στον Αρτ και την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» αποκαλύπτοντας ότι είναι σε συζητήσεις για τη «Φάρμα», ξεκαθαρίζοντας ότι δε θα πήγαινε στο «Bachelorette». «Το Bachelorette δε θα το έκανα ποτέ. Όχι γιατί είμαι χωρισμένη, αλλά ούτως ή άλλως», δήλωσε. 

Πώς πέρασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τα πρώτα της γενέθλια μετά τον χωρισμό

«Έχω περάσει από όλα τα ριάλιτι και δεν το ξέρω. Κοίτα… με τη “Φάρμα” τώρα ξεκίνησαν οι συζητήσεις και θα αργήσει να ξεκινήσει το project. Μου είπαν ότι θα προβληθεί τον Μάρτιο. Έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις, αλλά έχω πολλές σκέψεις ακόμη», αποκάλυψε για την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΑΝΤ1. 

«Είναι πιο εύκολο από το Survivor, αλλά είναι κι αυτό κόντρα σε εμένα. Το να έρθω σε επαφή με τη φύση και να είμαι τόσο χαλαρή», συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks». 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θα μπει στο Survivor; - Τι απάντησε η ίδια

Η ξανθιά καλλονή αναφέρθηκε και στις οικονομικές απολαβές που προσφέρουν αυτά τα τηλεοπτικά προγράμματα: «Το χρηματικό κομμάτι παίζει ένα ρόλο, όπως και το ποιοι άλλοι θα είναι στο ριάλιτι. Να είναι άτομα που τα πας καλά, να υπάρχει καλή διάθεση. Έχω αποκλείσει πολλά πράγματα και πρέπει να επιλέξω κάτι». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά του Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top