«Είμαι άνθρωπος ασανσέρ»: Η Σίσσυ Χρηστίδου μιλά για τη διατροφή της

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο χρόνο έχει χάσει πολλά κιλά

Μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έχει κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου τον τελευταίο χρόνο, καθώς με καλή διατροφή και όχι υπερβολές στο φαγητό κατάφερε να χάσει πολλά κιλά.

Σίσσυ Χρηστίδου: Πόσα κιλά πήρε ξανά μετά τη δίαιτα;

Ωστόσο, κάθε χρόνο στις γιορτές όλοι μας τρώμε λίγο παραπάνω και είναι αδύνατο ν’ αντισταθούμε σε τόσες αλμυρές και γλυκές λιχουδιές που βρίσκονται επάνω στο γιορτινό τραπέζι.

σίσσυ χρηστίδου

«Καθόλου περιορισμένη δεν ήμουν τις γιορτές και δεν είμαι άνθρωπος που περιορίζεται. Είμαι άνθρωπος ασανσέρ, δηλαδή το αφήνω, το πιάνω, μετά ξαναμαζεύομαι. Ξέρω ότι θα φάω και θα παχύνω και μετά όταν θα παχύνω, θα ξαναμαζευτώ. Γενικά το αντιμετωπίζω πολύ χαλαρά, δεν κάνω υστερίες», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην κάμερα του Happy Day για τη διατροφή της.

Σίσσυ Χρηστίδου: Οι ευχές στον κούκλο αδερφό της, Γιάννη Χρηστίδη

«Δεν είμαι influencer, είμαι δημοσιογράφος»

Η παρουσιάστρια του Έλα Χαμογέλα μίλησε και για τα social media στα οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή: «Δε θα δήλωνα influencer. Αν έκανα την ταυτότητά μου τώρα και μου έλεγαν τι να βάλουμε, δημοσιογράφος θα έβαζα. Παρόλα αυτά, είναι μέρος της ζωής μας, εμένα μου αρέσουν πολύ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιλάς έχεις πράγματα να κάνεις. Γνωρίζεις πάρα πολύ κόσμο, έρχεσαι σε επικοινωνία, καταλαβαίνεις αμέσως τι μπορεί να αρέσει στον κόσμο και τι μπορεί να μην αρέσει, οπότε είναι πολύ καλό για τη δική μας δουλειά. Εγώ δε νομίζω ότι προβάλλω περισσότερα από όσα θέλω. Όλος ο κόσμος λειτουργεί επιλεκτικά στα social media. Εγώ είμαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε αυτό το κομμάτι γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής. Αν δεν αισθάνομαι καλά, υπάρχουν περίοδοι που απουσιάζω λίγο περισσότερο από τα social media. Εάν εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, δεν θέλω να βγω και να κλαίγομαι ή να γκρινιάζω. Γι’ αυτό και νομίζω ότι τα social media έχουν αυτή την ψεύτικη, πλαστική εικόνα γιατί όλοι δείχνουμε τις καλύτερες στιγμές μας και τη χαρά μας».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top