Νίκος Σούλης: «Γερνάω και δεν έχω βρει το σύντροφο μου»

Τα ναρκωτικά, η κρίση ηλικίας και η «σκυλιασμένη» Mανωλίδου!

Νίκος Σούλης: «Γερνάω και δεν έχω βρει το σύντροφο μου»
Χείμαρρος ήταν ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης που μίλησε για όλα χωρίς δισταγμό και χωρίς να κρύβεται. Στα 51 του χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz και έχοντας σκηνοθετήσει τους κορυφαίους σταρ της ελληνικής δισκογραφίας, μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα του.

«Eγγενήθην έτσι.Είναι η συνείδηση μου. Τη συνείδηση την κουβαλάς. Δεν τη διαμορφώνεις». Με αυτά τα λόγια περιγράφει την σεξουαλική του ταυτότητα και την προτίμηση του σε άτομα του ίδιου φύλου: « δεν έχω κανένα λόγο να απολογούμαι, να φανερώνομαι ή να κρύβομαι. Δεν έκανα κάτι στη ζωή μου για το οποίο να ντρέπομαι».

Στη ζωή του εξαιτίας των ερωτικών του επιλογών έχει δεχτεί πολύ ρατσισμό όπως αποκαλύπτει στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly»: «Όταν ήμουν νεότερος, είχα χάσει δουλειές. Μου το είπαν απροκάλυπτα». Απαντά ωστόσο σε όσους θεωρούν ότι η showbiz είναι ένα απέραντο κρεβάτι: «ουδέποτε στη δουλειά μου έγινε κάτι μέσα από ένα κρεβάτι».

Στα 36 του υπήρξε περίοδος που ερωτεύτηκε γυναίκα και έφτασε πολύ κοντά στο γάμο αλλά και στην πατρότητα. Τελικά δεν το έπραξε αφού όπως λέει «δεν θα έκανα ένα παιδί για το “εγώ” μου και τη δική μου “δικλείδα ασφαλείας” προς την αγάπη».

Σήμερα, στα 51 του έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή: «έχω κάνει τα πάντα στη ζωή μου. Έχω δοκιμάσει τον έκλυτο βίο, να πίνω». Από την ηλικία των 20 μέχρι τα 45, δοκίμασε μάλιστα και ναρκωτικά αλλά «υπήρξαν εποχές που έκανα και άλλες όχι. Δεν έκανα ποτέ ηρωίνη. Κατέληξα να μην κάνω χρήση κανενός. Δεν αξίζει τον κόπο».

Σχολιάζοντας τους τηλεπαρουσιαστές, δεν διστάζει να χαρακτηρίσει την Ευγενία Μανωλίδου «ένα άτομο σκυλιασμένο για επιτυχία, που τα θέλει όλα. Η Μανωλίδου με ενοχλεί. Δεν με πείθει ούτε ως προς την αρχοντιά ούτε ως ��ρος την γλυκύτητα και την καλοσύνη που έχει».

Όσο για το τι θέλει ακόμα από τη ζωή του; «Αρκετά χρήματα ώστε να πάψω να δουλεύω και βέβαια μια ανησυχία ότι γερνάω και δεν έχω βρει το σύντροφο μου. Έναν άνθρωπο που θα είναι το «τελευταίο μου λιμάνι», δεν έχω καταφέρει να βρω».

Δείτε ένα από τα video clip που έχει σκηνοθετήσει ο Νίκος Σούλης...
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top