Η συγκίνηση του Μικρούτσικου όταν άκουσε τη Βόσσου - Ρε δεν πας στον διάολο

Η τρυφερή στιγμή στο «J2US» και τα λόγια αγάπης που αντάλλαξαν

Μία ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσε κι ο Νίκος Κοκλώνης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον προημιτελικό του «J2US», όταν στο τηλέφωνο βγήκε η Σοφία Βόσσου και μίλησε με λόγια αγάπης για τον παρουσιαστή. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνηση και την αμηχανία του της είπε: «Ρε δεν πας στο διάολο;»

Η τραγουδίστρια που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε προβλήματα με την υγεία της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές, απευθυνόμενη στον Νίκο Κοκλώνη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είπε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές και για τα καλά σας λόγια! Ξεκίνησα με μία διάθεση χαράς να κάνω πλάκα στον Ανδρέα, αλλά τον είδα που τραγούδαγε μετά από καιρό και συγκινήθηκα πάρα πολύ.Ο Αντρέας είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου, είναι η οικογένειά μου, είναι στην καρδιά μου, είναι η ζωή μου η ίδια. Χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω να είναι καλά και να έχει επιστρέψει δυναμικά. Είναι όμορφος, έχει πολλά να δώσει!»

Σοφία Βόσσου: Επέστρεψε σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Πώς είναι η υγεία της Σοφίας Βόσσου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο πως η Σοφία Βόσσου μετά την περιπέτειά της, «είναι μία χαρά, πάρα πολύ καλά και θα περάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί. Η Σοφία είναι αειθαλής και αδάμαστη και θα συνεχίσει έτσι δυναμικά!»

Τέλος δεν έκρυψε πως ο ένας είναι εκεί για τον άλλον και πως ο ένας στηρίζει και νταντεύει τον άλλον.

«Πραγματικά όχι μόνο για το θέμα του αδερφού μου, αλλά επειδή πέρασα και μία δύσκολη περιπέτεια, η Σοφία ήταν παρούσα. Με πήρε στο σπίτι της, με ντάντεψε, με έκανε και ένιωσα σαν μικρό παιδί, μετά την ντάντεψα εγώ και το ντάντεμα είναι εκατέρωθεν. Είμαστε δύο άνθρωποι που ο ένας είναι δίπλα στον άλλον, στα εύκολα και στα δύσκολα». 

Υπενθυμίζεται πως η Σοφία Βόσσου υποβλήθηκε προ ημερών σε μία δεύτερη,  πολύ σημαντική χειρουργική επέμβαση στο στομάχι. 

«Δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Έκανε όντως ένα χειρουργείο στο στομάχι, το οποίο παρουσίασε μια επιπλοκή, η οποία ωστόσο συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις και έπρεπε να ξαναμπεί στο χειρουργείο για να αντιμετωπιστεί. Είναι καλά στην υγεία της και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας» είχε πει η κόρη της στο «Happy Day». 

Η Σοφία Βόσσου είχε επιστρέψει σπίτι μετά τη νοσηλεία της και είχε ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης που της έστελνε το διάστημα της νοσηλείας της. Ωστόσο λίγες μέρες μετά, έγινε γνωστό πως χρειάστηκε να νοσηλευτεί ξανά, καθώς σύμφωνα με την Espresso, οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να συνεχίσει ενδονοσοκομειακά τη φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται, προκειμένου να ανταπεξέλθει ο οργανισμός της στη δύσκολη αυτή περιπέτεια που περνάει με την υγεία της.

Πλέον όμως, όπως ανακοίνωσε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όλα είναι καλά με την υγεία της.

Διἀβασε όλα τα Lifestyle νέα 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top